• 0

Skupština nastavlja rad: Danas o zakonima iz oblasti poljoprivrede

Izmene Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju se odnose na odredbe kojima se uređuje postupak rada Uprave za agrarna plaćanja u pogledu dodeljivanja sredstava iz IPARD fonda

  • 0

Skupština Srbije nastaviće danas sednicu raspravom o izmenama zakona iz oblasti poljoprivrede.
HRVATSKA BLOKIRALA SRBIJU ZA POGLAVLJE 26! VUČIĆ: Dosta je njihovog iživljavanja!

Poslanici treba da razmotre izmene zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju i o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju.
Izmene Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju se odnose na odredbe kojima se uređuje postupak rada Uprave za agrarna plaćanja u pogledu dodeljivanja sredstava iz IPARD fonda.
Srbija je od marta 2012. dobila mogućnost da koristi sredstva iz IPA fondova koja su namenjena poljoprivredi i ruralnom razvoju, pri čemu je nužan uslov akreditovanje decentralizovanog sistema upravljanja, čiji je operativni deo Uprava za agrarna plaćanja.
Izmene Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju treba da omoguće usmeravanje podsticaja u oblasti direktnih plaćanja za stočarsku proizvodnju na širi krug korisnika.
Na dnevnom redu su i izmene Zakona o vodama.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima