• 76

SKUPŠTINA NASTAVLJA RAD: Danas o Zakonu o stanovanju, vizama sa Kinom, upravljanju aerodromima

Poslanici će danas razmatrati i predloge zakona o upravljanju aerodromima i o transportu opasne robe, kao i izmenama zakona o komunalnim delatnostima i o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama

  • 76

Skupština Srbije nastaviće danas sednicu raspravom o više zakonskih predloga, među kojima je i Predlog zakona o stanovanju i održavanju zgrada, kao i o potvrđivanju Sporazuma vlada Srbije i Kine o međusobnom ukidanju viza za nosioce običnih pasoša.
Vučić danas sa američkim ambasadorom

Poslanici će danas razmatrati i predloge zakona o upravljanju aerodromima i o transportu opasne robe, kao i izmenama zakona o komunalnim delatnostima i o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama.
Na dnevnom redu je i potvrđivanje Sporazuma između Vlade Srbije i Ujedinjenih nacija o Centralnoj kancelariji Projekta Trans-evropske železnice i potvrđivanje Multilateralnog sporazuma o komercijalnim pravima u vanrednom vazdušnom avio-prevozu u Evropi.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glorija

    Samo da opozicija ne pravi haos i ometa sednicu kao inače.

  • dimitrije

    Dosta tema je na dnevnom redu.

  • Mile

    Verujem da ce rasprava biti korektna.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima