SKUPŠTINA NASTAVLJA RAD: Danas o Zakonu o stanovanju, vizama sa Kinom, upravljanju aerodromima

Poslanici će danas razmatrati i predloge zakona o upravljanju aerodromima i o transportu opasne robe, kao i izmenama zakona o komunalnim delatnostima i o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama

  • 76

Skupština Srbije nastaviće danas sednicu raspravom o više zakonskih predloga, među kojima je i Predlog zakona o stanovanju i održavanju zgrada, kao i o potvrđivanju Sporazuma vlada Srbije i Kine o međusobnom ukidanju viza za nosioce običnih pasoša.

Vučić danas sa američkim ambasadorom

Poslanici će danas razmatrati i predloge zakona o upravljanju aerodromima i o transportu opasne robe, kao i izmenama zakona o komunalnim delatnostima i o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama.

Na dnevnom redu je i potvrđivanje Sporazuma između Vlade Srbije i Ujedinjenih nacija o Centralnoj kancelariji Projekta Trans-evropske železnice i potvrđivanje Multilateralnog sporazuma o komercijalnim pravima u vanrednom vazdušnom avio-prevozu u Evropi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    14. decembar 2016 | 09:22

    Samo čvrsto!!!

  • Pavlovic P.

    14. decembar 2016 | 08:55

    Vazne teme su danas na dnevnom redu, verujem da opozocija nece praviti haos kao ovih dana. Treba se uvek drzati teme jer su bitne za Srbiju.

  • Lojola

    14. decembar 2016 | 10:49

    Taj vizni rezim za Kinu je trebalo po hitnom postupku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA