SNS: Nastavićemo da se borimo za mir i stabilnost u regionu!

- Zalagaćemo se da se građani bilo koje zemlje ne dele po verskoj i nacionalnoj pripadnosti - kazala je Vladanka Malović, predsednica Službe za informisanje i članica Predsedništva Srpske napredne stranke

  • 63

Vladanka Malović, predsednica Službe za informisanje i članica Predsedništva Srpske napredne stranke, najoštrije osuđuje hajku koja se vodi protiv predsednika stranke i predsednika Vlade Republike Srbije, Aleksandra Vučića, od strane predstavnika hrvatske vlasti, političara i medija.

Vučić: Hrvati su bežali od mene po Briselu (VIDEO)

- Očigledno je da su hrvatski zvaničnici veoma nervozni, jer su ostali bez ijednog arhumenta protiv države Srbije i srpskog naroda. Aleksandar Vučić je juče, na pristojan i dostojanstven način, i pred građanima Srbije, i pred građanima Hrvatske, a i pred celom međunarodnom javnošću, razotkrio njihove laži, licemerje i sramnu ucenjivačku politiku - stoji u njenom saopštenju.

Kako dalje nastavlja, nu ne čudi što hrvatskim zvaničnicima smeta jasna i nedvosmislena poruka Aleksandra Vučića da Srbija više nikada neće dozvoliti ponižavanje svoje države i svih svojih građana, i što im je u lice sasuo, prvi put otkako se pamti istorija srpsko-hrvatskih odnosa, sve činjenice fašističke politike koju vodi Hrvatska, preciznije: istinu i samo istinu.

- Odvratna hajka dela hvratskih medija, nažalost, potpomognuta izjavama propalih srpskih političara koje su građani Srbije odavno poslali na političko smetlište, ima za cilj pokušaj ponižavanja Srbije. To se, verujte nam, dok je Aleksandra Vučića i Srpsk enapredne stranke, nikada neće dogoditi - navela je ona, pa dodala:

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Nažalost, još jednom imamo priliku da vidimo na delu prostačke napade na njegovu porodicu, koju hrvatski mediji nazivaju četničkom. Istine radi, želim da kažem da u porodici Aleksandra Vučića niko nikada nije bio četnik, a jesu bili Srbi, koji su zaklani i pobijeni samo zato što su Srbi.

Srpska napredna stranka, predvođena Aleksandrom Vučićem, nastaviće da se zalaže za mir i stabilnost u regionu, za to da se građani bilo koje zemlje ne dele po verskoj i nacionalnoj pripadnosti, za normalan život svih građana i budućnost naše dece, koja će biti oslobođena od fašističkih politika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moma

    14. decembar 2016 | 16:27

    Samo neka Hrvati povlace takve licemerne poteze, Vucic ce ih lako poraziti na kulturan nacin

  • Mikaka015

    14. decembar 2016 | 21:44

    Najprostije objasnjenje je to da Hrvatima jednostavno smeta jaka Srbija.

  • paramonte

    14. decembar 2016 | 20:30

    Dok je sadasnja vlast na snazi,ne treba da se plasimo svoje buducnosti,Srbija je zasluzila takvu vlast koja nikom ne dozvoljava da nas ucenjuje i vreda,svakim danom,zahvaljujuci njima napredjujemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA