• 72

Kosovske vlasti zabranile ulazak Ðuriću na Kosovo

Prema izvorima portala Koha.net, Ðurić je tražio dozvolu da danas boravi na Kosovu

  • 72

Kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova odbilo je zahtev direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića da uđe na Kosovo, piše Koha.

Bugarka Ekaterina Trendafilova predsednica suda za zločine OVK

Prema izvorima portala Koha.net, Ðurić je tražio dozvolu da danas boravi na Kosovu.

Odluku da mu ne odobri boravak, Ministarstvo spoljnih poslova je donelo nakon saznanja da Ðurić, zajedno sa drugim zvaničnicima, ima u planu da danas na Kosovu poseti nekoliko benzinskih stanica, koje nisu licencirane od strane kosovskih vlasti, piše taj portal.

Koha.net ističe da se Ðuriću dozvoljava ulazak na Kosovo, samo uz prethodnu dozvolu Ministarstva spoljnih poslova Kosova, gde on mora da podnese izveštaj o agendi svog boravka na teritoriji Kosova, ističe Koha.net.

Ranije je najavljeno da će direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić boraviti danas, 15. decembra, u Kosovskoj Mitrovici gde će prisustovati puštanju u rad benzinske stanice i maloprodajnog objekta Naftne industrije Srbije.

Nakon 17 godina, Naftna industrija Srbije obnoviće rad sve svoje tri benzinske stanice na severu pokrajine, u Zvecanu, Zubinom Potoku i Kosovskoj Mirovici, saopšteno je iz Kancelarije za KiM.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

  • B.b

    zasto nije trazio vizu prije tri meseca pre tri nedelje taj gospodin izjavio da srbija zadrzo telekom i gos.tahiri laze a danas pozivni broj za drzavu kosovo je 383 pa bravo

  • ivica

    Kosovo je Srbija samo ti treba dozvola da udjes nesto smo debelo pobrkali?

  • Mile

    Podrska za gospodina Djurica.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima