≫ 

POSLEDNJI SIGNAL ZA UZBUNU! Ljajić za odlučnu i konkretnu akciju protiv terorista

U toj borbi dobra i zla ne može biti nerešenog ishoda - rekao je Ljajić

  • 26

Teroristički napadi u Ankari, Berlinu i Cirihu su poslednji signal za uzbunu čitavog civilizovanog sveta, posebno muslimanske verske, političke i intelektualne elite, ocenio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar Rasim Ljajić. On kaže da posle ovakvih učestalih napada više ne može i ne sme da postoji nikakvo ,,ali“, jer terorizam ne trpi izgovore i opravdanja.

Srbija će uvek biti uz Nemačku: Vučić uputio saučešće povodom napada u Berlinu

ISTORIJSKO POMIRENJE: SDA Sandžaka i SDP potpisale deklaraciju o saradnji

Ta elita ima najvišu odgovornost i obavezu ne samo da digne svoj glas već da preduzme i hitne korake da se zaustave oni koji u ime vere nanose štetu i toj veri, prouzrokujući tragične posledice za čitav svet - rekao je Ljajić za Tanjug.

Ljajić, koji je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija naglašava da posle ovakvih učestalih napada više ne može i ne sme da postoji nikakvo ,,ali“ jer terorizam ne trpi izgovore i opravdanja.

- Ovo više nije samo pretnja i opasnost već i svakodnevna realnost koja odnosi živote nevinih ljudi. Te polupismene kukavice koje seju smrt po Parizu, Berlinu, Ankari i Istanbulu zaslužuju ne samo najdublji prezir i otpor već i odlučnu i konkretnu reakciju. U toj borbi dobra i zla ne može biti nerešenog ishoda - zaključio je Ljajić.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna Nikolic

    20. decembar 2016 | 15:14

    Bravo Ljajicu ! Ceo posteni muslimanski svet da se digne i sravni sa zemljom nevernike koji na najbrutalniji moguci nacin skrnave i masakriraju islam ! Pljuju u lice ALAHU time sto u njegovo ime ubijaju neduzne sirom sveta ! Obracunajte se sa vasim kukoljem jednom za svagda ! Ako to ne ucinite i alah ce vas prokleti a ceo svet konstantno mrzeti i uvek stavljati u istu vrecu sa fanaticima i fukarom , sljamom i otpadom od svoje vete

  • Ribar

    20. decembar 2016 | 20:40

    Ljaic je veci srbin od mnogih vas koji ga kritikuje

  • dada

    20. decembar 2016 | 13:56

    Ako neko u zemlji Srbiji jede leba za dzabe I uziva onda je to ovaj Ljajic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA