Vulin: Jeremić ima podršku samo Izetbegovića

Jedina politika Jeremića je napad na Vučića, kaže Vulin

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da Vuk Jeremić za sada ima podršku samo Bakira Izetbegovića, tako da mu je kandidatura u Srbiji još uvek daleko, ali se već vidi šta mu je jedina politika - napad na Vučića. Vulin u saopštenju navodi da Jeremić ne govori šta je postigao za vreme vlasti, ćuti o pogrešnim pitanjima, prećutkuje visinu svojih dnevnica.

Dačić za Telegraf o predsedničkim izborima: Svi znate kad najbolji igrače izlaze na teren (VIDEO)

Vučić odgovarao na sva pitanja: O ekonomskoj situaciji, bezbednosti, izborima, zdravstvu i putu ka Evropskoj uniji (FOTO) (VIDEO)

- Kandidata DOS-a vodi mržnja, a sa njom i zavist. I to je razumljivo, Vučić nije bio šef diplomatije, ali je Srbiju učinio priznatom i poštovanom, za razliku od Jeremića koji je sebe na račun Srbije činio poznatim, ali je zato Srbiju vodio u poraze - navodi se u saopštenju predsednika PS.

VULIN NASLOVNA

Vulin dodaje da kao dosovac, Jeremić zna šta njegov kolega Čedomir Jovanović misli i ne treba da zbog toga krivi Vučića.

Dosovci se dovoljno poznaju da je sve što govore jedni o drugima uvek istina, zaključuje Vulin.

Jeremić je juče za RTV Vojvodina izjavio da još nije doneo odluku o kandidaturi za predsedničke izbore, ali da je neće prolongirati i da će odluka da se kandiduje biti odluka da pobedi.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Komentari

  • Đorđe

    Džabe vam je sve bovine, Vuk Jeremić predsednik, omča se steže

  • marija

    Jeremic nema nikakvu podrsku jer iskreno nema ni sta da ponudi.

  • Ratko

    Pa Jeremica ni raspala opozicija ne zeli da podrzi kao kandidata, da li mu to bilo sta govori i da li mu je jasno koliko je cenjen u Srbiji onda ?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima