NA POMOLU JOŠ JEDNA KANDIDATURA: Popović o predsedničkim izborima

Partija traži od mene da se kandidujem, ali otvoren sam za razgovore o zajedničkom kandidatu naše koalicije, rekao je Popović

  • 26

Predsednik Srpske narodna partija Nenad Popović kaže da je blizu odluke da se kandiduje za predsednika Srbije na predstojećim predsedničkim izborima, ali i da je otvoren za razgovore o zajedničkom kandidatu vladajuće koalicije. On je rekao da to od njega traži stranka na čijem je čelu.

GORAN KNEŽEVIĆ: Aleksandar Vučić bi pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora!

IZNENADILO BI ME DA SE VUČIĆ KANDIDUJE: Nikolić o predsedničkim izborima (FOTO)

- Ozbiljno razmatram mogućnost da se kandidujem na predsednickim izborima. Situacija u zemlji i svetu se promenila od poslednjih izbora. Dolazak Donalda Trampa na vlast u Americi će ovde promeniti puno toga. Srbiji je potreban predsednik koji ce razvijati prijateljske i iskrene veze sa Rusijom -istakao je Popović u izjavi za Tanjug.

Foto: srpskanarodnapartija.rs Foto: srpskanarodnapartija.rs

On je rekao da to od njega traži stranka na čijem je čelu.

Pokrajinski odbor SNP Vojvodina i Gradski odbor SNP Beograd, na sinoć odrzanim sednicama, jednoglasno su doneli odluku da od predsednika SNP Nenada Popovića zatraže da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima, saopštila je SNP.

Upitan da li bi na predsedničkim izborima mogao da podrži zajedničkog kandidata vladajuće koalicije, on je istakao da "još uvek nije bilo razgovora sa SNS o predsedničkim izborima".

Foto: srpskanarodnapartija.rs Foto: srpskanarodnapartija.rs

- Partija traži od mene da se kandidujem, ali otvoren sam za razgovore o zajedničkom kandidatu naše koalicije ako se bude išlo na postizanje takvog dogovora - rekao je Popović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    10. januar 2017 | 10:34

    Jao samo si još ti falio

  • VAN

    10. januar 2017 | 10:54

    Mnogi političari zato što imaju jako visiko misljenje o sebi visoko lete pa kada padnu sa visine ne znaju šta im se desilo.

  • Matori

    10. januar 2017 | 11:19

    Odlicno! Za ovoga nece glasti ni njegova familija. Pluralizam idiotluka na delu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA