NOVA PROVOKACIJA PRIŠTINE: Mustafa primio predstavnike iz "tri opštine Istočnog Kosova"

To je najotvoreniji dokaz velikoalbanske politike koja predstavlja najveću opasnost za stabilnost u regionu, kaže Dačić

  • 50

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić najoštrije je osudio najnoviju provokaciju iz Prištine, kada je takozvani premijer Kosova Isa Mustafa saopštio, posle razgovora sa delegacijom iz Preševa, Bujanovca i Medveđe, da je primio predstavnike "iz tri opštine Istočnog Kosova".

OVOG MONSTRUMA SU FRANCUZI PUSTILI: Haradinajeve zveri odsekle glavu srpskoj bebi i rekli ocu "sad imaš ručak" (FOTO)

Tači i Veselji pod istragom Specijalnog suda

- To je najotvoreniji dokaz velikoalbanske politike koja predstavlja najveću opasnost za stabilnost u regionu. Zašto sada ćute povodom ovoga svetski i evropski zvaničnici, koji su ovih dana bili prezauzeti brigom za ratnog zločinca Haradinaja? Da li bi ćutali i kada bi neko iz Beograda rekao za Banjaluku da je zapadna Srbija? - rekao je Dačić.

Srbija ulaže velike napore da se sačuva mir i stabilnost u regionu, ali "licemerje i dvostruke standarde Srbija više trpeti ne može i neće", istakao je on, navodi se u saopštenju MSP.

Prištinski mediji preneli su juče saopštenje kancelarije za medije Ise Mustafe u kojem se navodi da se Mustafa sastao sa "predstavnicima opština na istoku Kosova - Preševo, Medveđa i Bujanovac".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali srbin

    13. januar 2017 | 23:50

    Kosovo ce opet biti Srbsko kad tad, za 500 god. za 1000 ako treba. Preziveli smo Turke prezivecemo i Amere! Kad se raspadne evropska unija nasa pozicija ce biti mnogo bolja a to ce biti uskoro........

  • Breston

    13. januar 2017 | 17:02

    Ako probaju da nam otmu Presevo Medvedju i Bujanovac odmah proznati nezavisnost R.Srpske!!!I jos nesto ako nas EU ne zeli ovakve kakbi smo onda nam ni ne trebaju,jer ova pokitika da su Srbi za sve krivi moze da nas kosta mnogo viae nego sto mozemo i da zamislimo.Sledeci potez bice im da nam traze ratnu odstetu..

  • Imenjak

    13. januar 2017 | 20:02

    Ko nama brani da zovemo Republiku Srpsku zapadnom Srbijom ko ili nasi nesto taje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA