SNS: Šokirani smo fašističkim ispadima aktivista "Inicijative mladih"

- Pozivamo nadležne državne organe da privedu pravdi pomenute fašiste, i obezbede red i mir - navodi se u saošptenju stranke

Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je grupa huligana prekinula njihovu tribinu u Beški i brutalno uznemiravala učesnike i pozvala nadležne da reaguju i zaštite slobodu govora i mišljenja u Srbiji.

Čedomir Antić dao izjavu: Ovo je PRAVA ISTINA o napadu na Filozofskom fakultetu

Saopštenje SNS-a prenosimo u celosti:

"Srpska napredna stranka šokirana je fašističkim ispadima pojedinaca, koji se u javnosti predstavljaju kao aktivisti „Inicijative mladih“.

Naime, grupa huligana prekinula je večeras tribinu Srpske napredne stranke, koja se održavala u Beški, i brutalno uznemiravala učesnike tribine, građane koji su mirno i dostojanstveno slušali govornike.

Toj grupi huligana nije bilo dovoljno što su na najbrutalniji način pokušali da spreče slobodu govora, što su se nasilnički isprečili ispred govornice, razvili svoje propagandne transparente, histerično duvali u pištaljke, već su i izbeglicama iz Krajine psovali srpsku majku i vikali im da su zločinci.

Srpska napredna stranka poziva nadležne državne organe da privedu pravdi pomenute fašiste, i obezbede red i mir, kao što pozivamo i sve nadležne institucije da reaguju, i stanu u zaštitu slobode govora i mišljenja u Srbiji."

Inače, nešto ranije, "Inicijativa mladih" je saošptila da su njeni članovi napadnuti na tribini od strane pristalica SNS.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polo

    18. januar 2017 | 09:33

    Svaki ispad i nasilje kaznjavati po zakonu ,ako imaju visak znage nek se late lopate i ciste sneg .

  • Marko

    18. januar 2017 | 09:20

    Zar je moguce da jos imamo fasista u ovoj nasoj drzavi. Prema njima samo doslovno primenjivati zakon.

  • Pedro

    18. januar 2017 | 09:20

    Nedopustivo je huligansko upadanje i mobingovanje ljudi, koji su mirno sedeli i govorili na tribini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA