Redžepi: Primena sporazuma pa dijalog

"Na kom nivou će dijalog biti nastavljen, to ćemo videti posle implementacije zaključaka iz dosadašnjeg dijaloga", rekao je Bajram Redžepi

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi kaže da pre nastavka dijaloga Beograda i Prištine treba početi sprovođenje do sada postignutih sporazuma.

Upitan da prokomentariše sve češće ocene koje stižu sa zvaničnih adresa da bi dijalog Beograda i Prištine trebalo podići na najviši nivo, rekao je da prvo treba sprovesti zaključke dosadašnjih razgovora kako bi dijalog bio nastavljen.

- Na kom nivou će dijalog biti nastavljen, to ćemo videti posle implementacije zaključaka iz dosadašnjeg dijaloga - rekao je Redžepi.

On je kazao da zna da je predsednica Kosova Atifete Jahjaga istakla spremnost da se sastane sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, ali je ocenio da je time ona samo izrazila spremnost, a da zvanično nema ništa više oko tog pitanja.

(D. Z. / Beta)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    22. jun 2012 | 14:06

    Neznam ko daje ovoliki medijski prostor ovakvim likovima ali sam siguran da ovakva blebetanja nisu zanimljiva i interesantna ni za koga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA