≫ 

U Kosovskoj Mitrovici napadnut novosadski narodni poslanik: Dobio udarce u predelu glave

Napali ga dok je sedeo za volanom

  • 9

U severnoj Kosovskoj Mitrovici je večeras napadnut narodni poslanik i predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista iz Novog Sada Bojan Torbica.

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Regionalni šef Operative Kosovske policije sever je potvrdio za Telegraf da su Bojana Torbicu večeras oko 20 časova i 40 minuta  u ul. Tanaska Rajića kod skretanja za motel "Beli dvor" napala dva maskirana muškarca sa fantomkama na glavi.

- NN napadači su otvorili vrata crnog vozila marke Audi,  dok je vozilo bilo u pokretu, a kojim je upravljao Bojan Torbica (1974. godište)  - potvrdili su iz policije.

Prema njihovim navodima Torbici su nanete povrede u predelu glave i u KBC Kosovska Mitrovica mu je ukazana pomoć, a informacije ukazuju da se radi o lakim telesnim povredama.

Pripadnici Kosovske policije izvršili su uviđaj na licu mesta. Za nepoznatim napadačima intenzivno se traga.

S.S.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    27. januar 2017 | 09:09

    Jel slucajno, napadnut funkcioner PS? Sada su svi iz PS glineni golubovi,zna se i zbog koga i cega.Ali proci ce i ovo! DO POBEDE! ! !

  • Cika Velja

    27. januar 2017 | 00:59

    Napadaci nepoznati... Policija nemocna... Idemo dalje...?!

  • Stefan J.

    27. januar 2017 | 17:04

    Zaista strašno! Da čovek ostane bez reči! Pod hitno je potrebno pronaći učinioce i kazniti ih! Bojan Torbica je častan i dobar čovek, a ti koji su se drznuli da urade ovako nešto moraju naprosto odgovarati! Ne smemo dozvoliti bezakonje i napade na predstavnike naše vlasti, u ovom slučaju predstavnika našeg zakonodavnog organa. Bojanu Torbici želim brz oporavak, uz poruku da istraje i nastavi borbu za uređenu i prosperitetnu Srbiju, Srbiju u kojoj vlada mir i socijalno balgostanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA