PRIVATIZACIJA EPS? Antić: Jeremić neodgovorno unosi strah među građane

Antić poručuje da aktuelna Vlada Srbije, i koalicija koja je čini, ne da nema nameru da privatizuje EPS, već razvija našu nacionalnu energetsku kompaniju ulaganjem u nove energetske objekte

  • 8

Vuk Jeremić, koji je najavio kandidaturu na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji, iznošenjem neistina o navodnom planu aktuelne vlasti da privatizuje EPS, krajnje neodgovorno unosi strah među građane Srbije, poručio je potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić. Jeremić je o tome govorio na tribini u Kraljevu, a Antić, u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, ističe da on to radi u nedostatku ideja i jasnog političkog programa.

Osipa se Nova Srbija: Odbori daju podršku Vučiću

Ilić: Jovanović isključen iz stranke

- Prošli put je to radio, najavljujući da je pitanje dana kad će teroristi u Srbiji izvesti napad poput onog u Istanbulu, a sada da vlast planira privatizaciju EPS-a - naveo je Antić, koji je i ministar energetike.

Poručuje da aktuelna Vlada Srbije, i koalicija koja je čini, ne da nema nameru da privatizuje EPS, već razvija našu nacionalnu energetsku kompaniju ulaganjem u nove energetske objekte sa idejom da EPS postane najjača energetska kompanija u regionu.

- Vuk Jeremić, verovatno, u analizama polazi od sebe i od toga šta bi on uradio. U ovom slučaju se samo priseća katastrofalnih i pogubnih privatizacija koje su sprovođene u vreme njegove vladavine i vladavine njegove partije, a od koje se Srbija još uvek oporavlja - naveo je Antić, saopštila Služba za informisanje GO SPS.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    27. januar 2017 | 12:29

    Antic je najveca ulizica u drzavi!

  • gaga

    27. januar 2017 | 15:34

    sve mi je jasno kada sam procitao ko sve cita struju, koliko zaradi mesecno i koliko za dve godine.ja tebi anticu ne verujem nista.

  • AVRAM

    27. januar 2017 | 11:54

    Ocistimo srbiju od tajkuna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA