Nikolić: Imam 100 odsto podrške unutar SNS

Prema Nikolićevim rečima, empirijski podaci govore da ima ogromnu većinu, "sto odsto podrške unutar Srpske napredne stranke, a ne 82 odsto, koliko je procenila njegova savetnica Stanislava Pak

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da ima sto odsto podrške unutar Srpske napredne stranke i da ne postoji razlog da ga stranka ne podrži, ako on bude njen kandidat za predsednika.

PALMA: Kandidovaću se za predsednika ali pod jednim uslovom

U Predsedništvu SNS ima ljudi koji se ne pridržavaju stranačkih odluka: Gojković o izboru predsedničkog kandidata (VIDEO) (FOTO)

- Ja to nisam istraživao, ali ne znam zašto ne bih imao 100 odsto. Što ne bih imao? Kao što bi imao i neki drugi kandidat. Valjda stranka, kada nekog predlaže, podržava ga 100 odsto. Ne postoji razlog da me stranka ne podržava. Nisam se nikada zamerio politici stranke, ja sam je osnovao i ja i sad smatram da je to najjača stranka, podržao sam ih na parlamentarnim izborima - rekao je Nikolić za Kurir.

Prema njegovim rečima, empirijski podaci govore da ima ogromnu većinu, "sto odsto podrške unutar Srpske napredne stranke, a ne 82 odsto, koliko je procenila njegova savetnica Stanislava Pak.

Nikolić kaže da se spekulacije ko će biti kandidat za predsednika SNS, aktuelni premijer Vučić ili on, mogu da se tumače kako ko hoće.

- Lepo sam vam rekao - ako stranka nekog kandiduje, taj će imati ogromnu podršku te stranke, to je valjda normalno - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    31. januar 2017 | 11:33

    Nisam baš siguran da su to prave NIkolićeve reči, više verujem da neko pokušava da dovede do nestabilnosti SNS.

  • Jovana11

    31. januar 2017 | 11:31

    Najbolje je sacekati da se on i Vucic dogovore i prestati sa nagadjanjima.

  • Koviljka

    31. januar 2017 | 11:16

    Nikolić je osnivač SNSa, siguran sam da postoji podrška članstva za drugi predsednički mandat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA