≫ 

Vučić: Vrlo je teško da Siniša Mali još dugo ostane na mestu gradonačelnika!

Premijer odreagovao na najnoviju aferu

  • 87

Posle najnovije afere koja se podigla oko gradonačelnika Beograda Siniše Malog, kada je njegova bivša supruga Marija u javnost iznela sasvim drugu stranu priče o pranju novca, ofšor kompanijama, stanovima u Bugarskoj, rušenju u Savamali i brojnim nekretninama u njegovom vlasništvu, reagovao je i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

VUČIĆ KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA: Jednoglasna odluka Predsedništva SNS! (FOTO)

On je gostujući u emisiji "Upitnik" na RTS-u govorio na tu temu.

- Jasno je da je neko iz grada stajao iz akcije u Savamali. Kao što sam rekao, trebalo je usred dana, legalno, srušiti nelegalne objekte, buldožerima, u po bela dana. Nažalost oni su to uradili u vreme kada se to ne radi i imaće političke posledice. Nećemo čekati pravoslažne presude. U tom smislu pozicija gospodina Malog je, ne laka, nego nije dugoročno održiva. Međutim, nikada neću smenjivati nikoga javno.

- Za mog druga Sinišu, uvek sam na ženskoj strani. Reći ću nešto protiv njega - deca treba da budu uz majku. Ali, ko su ljudi koji su zloupotrebili nečiju bivšu ženu, koja je u sukobu oko starateljstva sa bivšim mužem?! To nisu ljudi. Koristite to za političke obračune? Dno dna. Najprljavije što možete da koristite. Razumem nju, razumem i njega. Vrlo je teško da Siniša Mali ostane na mestu gradonačelnika još dugo. Neće biti kandidat za novog gradonačelnika - poručio je premijer.

Vučić je pohvalio aktuelnog gradonačelnika kao vrlo sposobnog.

- Nema dileme, u njegovo vreme je dosta urađeno u Beogradu. Vraćeni su dugovi, grad je doveden u red.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milomir

    15. februar 2017 | 00:34

    Svi koji grese treba da plate za to, niko nije postedjen, ako se dokaze to.

  • Ajkula

    15. februar 2017 | 06:36

    Najbolji gradonacelnik ikada. Za vreme njegovog mandata nikada u svojoj istoriji nije se toliko gradilo i obnavljalo kao sada u Beogradu. Plakacete vi za njim.

  • Ružica Nikolić

    14. februar 2017 | 22:28

    Premijer Vučić i u ovom slučaju pokazuje svoju veličinu i pravednost. Iako mu je Siniša Mali prijatelj, on ga neće podržavati ukoliko je kršio zakon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA