• 67

SLUČAJ "SAVAMALA" Božović: Tužilaštvo da sasluša Vučića! Orlić: DS je tragična stranka

Tužilaštvo treba da sasluša Vučića povodom Savamale, kaže Božović, naprednjaci odgovoraju: Samoljublje i reklamerstvo suština optužbi DS-a

  • 67

Funkcioner DS Balša Božović zapitao je danas, pozivajući se na slučaj rušenja u Savamali, šta preporučuje aktuelnog premijera za kandidovanje na predsedničkim izborima, a funkcioner SNS Vladimir Orlić uzvraća da je DS tragična stranka, svedena na isprazno samoljublje i neobuzdano reklamerstvo bez sadržaja.

Vučić: Vrlo je teško da Siniša Mali još dugo ostane na mestu gradonačelnika!

Vučić o kandidaturi za predsednika Srbije: Nastaviću da radim sa Nikolićem, a ne isključujem ni mogućnost parlamentarnih izbora

- Oni koji su nam ostavili pustoš od države, razorene institucije i praznu kasu, danas besne nezadovoljstvom svog ličnog neuspeha i nesposobnosti, svesni da je danas baš sve u državi bolje od onoga što su ostavili. I da to Srbija vidi i uvažava, baš kao i Evropa i svet - rekao je Orlić u izjavi medijima.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

On je, reagujući na izjavu Božovića, naveo da dok se ta stranka i Božović bave jalovim saopštenjima po zadatku i sami sa sobom "se pitaju" u mračnom podrumu svog izbornog štaba, Srbija obeležava Dan državnosti, ponosna što s pravom može da kaže da danas ima državu.

- Tu državu nije gradilo žuto preduzeće, već Aleksandar Vučić i SNS - podvukao je Orlić i dodao da se tim rezultatima ne parira "politikom zlobnog dobacivanja: za to su potrebni veći rad i bolji rezultati".

Kako je rekao, besmisao takvih metoda trebalo bi da je jasan svima i upravo današnji DS, svojim tragičnim stanjem, predstavlja najbolji primer za takav zaključak.

Božović je pozvao Tužilaštvo da sasluša Vučića povodom slučaja Savamala navodeći da taj slučaj ne može da se završi na optužbi premijera "o kompletnim idiotima iz vrha gradske vlasti", niti na najavi kraja političke karijere gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U DS se pitaju i šta je to sto bi trebalo da kandiduje predsednika Vlade Srbije za predsednika Republike Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Nena

    Ovaj Orlic pravi licemer vidi se iz koje je stranke i zasta se bori faca mu je neiskrena ipodla

  • Mudrac

    Da neće možda neko iz SNS a da bude dobar od iznajmljivanja aerodroma .Bojim se da hoće itekako.

  • Zoran

    Za sve su krivi drugi, a ne premijer on je veliki patriota i dok on vlada blago nama, a ko ga ne voli nek se zali strancima.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima