PALMA UVEREN: Svi članovi Jedinstvene Srbije će glasati za Vučića

JS je donela odluku da zajedno sa našim koalicionim partnerom SPS podržimo kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rekao je Dragan Marković Palma

  • 41

Jedinstvena Srbija obeležila je danas u Jagodini slavu, a predsednik te stranke Dragan Marković Palma kaže da će svi njeni članovi na predsedničkim izborima glasati za Aleksandra Vučića. Siguran sam da je to najbolji izbor imajući u vidu da Srbija nikada nije bila popularnija u međunarodnim odnosima nego sada i poslednje četiri godine, rekao je Marković.

Nikolić o kandidaturi za predsednika: Dogovorićemo se...

Jovanović: Vučić kandidaturom želi da učvrsti vlast

- JS je donela odluku da zajedno sa našim koalicionim partnerom SPS podržimo kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Siguran sam da je to najbolji izbor imajući u vidu da Srbija nikada nije bila popularnija u međunarodnim odnosima nego sada i poslednje četiri godine - rekao je Marković.

On je naveo da je u Srbiju u poslednje četiri godine dolazio mnogo veći broj investitora nego pre toga istakavši da su za Srbiju važna nova radna mesta i dobri komšijski odnosi.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Marković očekuje da će Vučić danas doći u Batočinu i to da se obrati JS a ne da zatraži glas jer je, kako kaže, siguran da će svi njeni članovi glasati za njega.

- Kada sam kod komšijskih odnosa, moram da podignem svoj glas, ispred JS, neke države u našem komšiluku stalno šalju neke ratno huškačke poruke a Srbija, mogu da kažem, balansira svo vreme, a te države su fokusirane na Srbiju kako bi izazvale reakciju Vlade i građana Srbije da se vratimo u neke godine - rekao je Marković.

On je siguran da u tome neće uspeti, jer smatra da su ljudi koji vode ovu državu ozbiljni i pametni, sa velikim iskustvom i da je Srbija na dobromn putu.

- JS i ja podržavamo sve ono što radi Vlada Srbije - rekao je Marković.

Kada je reč o EU, Marković je rekao da su Srbija i Vlada ispunili sve obaveze prema EU, ali EU se ponaša drugačije prema Srbiji i ima dvostruke aršine kada su u pitanju okrivljeni za ratne zločine i nepoštovanje Briselskog sporazuma.

- Mi ćemo da radimo kao da nećemo nikada da uđemo u EU, a ponašaćemo se kao da nam je mesto u EU i ne može EU da korsti Srbiju samo kada su azilanti u pitanju, da nam čestitaju kako to radimo - zaključio je Marković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polo

    15. februar 2017 | 16:07

    Zasto ga ne bi podrzali,boljeg nemamo niti cemo ga skoro imati .

  • dejan

    15. februar 2017 | 16:14

    Palma je prepoznao jedini pravi put kojim Srbija treba da ide.

  • Dimitrije

    15. februar 2017 | 16:10

    Vecina politickih stranaka u Srbiji daje podrsku Vucicu zato sto je Vucic svojim delima dokazao da je u ovom trenutku ubedljivo najbolji predsednicki kandidat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA