Srbi sa Kosova će podržati Vučića

Potrebno je da Srbija bude stabilna i jaka, da nastavi putem razvoja i reformi, a sve je to moguće jedino ukoliko Aleksandar Vučić bude predsednik Republike Srbije, kaže Branimir Stojanović

  • 15

Aleksandar Vučić ima punu podršku Srba sa Kosova i Metohije za kandidaturu za predsednika Republike Srbije zarad našeg opstanka i stvaranja boljih uslova za život, poručio je član izvršnog odbora SNS-a Branimir Stojanović. On je istakao da je za Srbe na Kosovu i Metohiji od izuzetne važnosti da Republika Srbija bude stabilna i jaka zemlja.

Rama kaže da neće "Veliku Albaniju", a traži zajedničke ambasade sa Kosovom

HRVATI I ALBANCI UJEDINJENI PROTIV SRBA: Pisali NATO da pretimo Kosovu

- Potrebno je da Srbija bude stabilna i jaka, da nastavi putem razvoja i reformi, a sve je to moguće jedino ukoliko Aleksandar Vučić bude predsednik Republike Srbije. Zato ne samo stranački odbori SNS-a sa Kosova i Metohije, već i apsolutna većina Srba koji žive na Kosovu i Metohiji će podržati politiku Aleksandra Vučića što će se jasno pokazati i na izborima -  kazao je Branimir Stojanović, član izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

On je poručio da je Srbija napokon krenula napred i da sada ne može stati, a put za dalje napredovanje može obezbediti jedino Aleksandar Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ho

    16. februar 2017 | 14:25

    A jel im reko da je postavljen kamen temeljac za granicni prelaz ka kosovu? EU placa samo da znaju ljudi, ti isti sto nas i teraju da ga priznamo kao drzavu sad daju novce za prelaz.... jel to politika?

  • dusan

    16. februar 2017 | 15:03

    gde je djuric sada?zasto ne kaze nesto?zamajava nas godinama praznim pricama.da li oni stvarno misle da ovaj narod ne zna nista.jos mi je muka od njegovih prica oko telefonskog pozivnog broja.hoce, hoce, podrzace ga sigurno.......

  • PDragan

    16. februar 2017 | 15:19

    Nek im posalje voz crkvu,kao pomoc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA