Najnoviji pregled kvota: Vučić nema šanse da izgubi

Bila je 1,60, a danas 1,02 na aktuelnog premijera

  • 94

Predsednički izbori u Srbiji još nisu raspisani, ali su kladionice usijane zbog ponuda i kvota na koje pršte uplate.

Sve zanima ko će biti kandidati za novog predsednika, a jučerašnji dan je kao šlag na torti, jer je i trenutni predsednik, Tomislav Nikolić, odlučio da se kandiduje. Kako još nije poznat konačan spisak kandidata, kladionice su napravile svoj. Prema ponuđenim kvotama, najveći favorit je premijer i lider SNS Aleksandar Vučić za čiju eventualnu pobedu na uloženih minimalnih 100 dinara, možete dobiti 102 dinara. I to ne bi bilo toliko strašno, da do juče ta kvota nije bila čak 1,6 - na uloženih 100, dobili biste 160 dinara!

Čini se da premijeru Vučiću kandidatura predsednika Nikolića nije naročito pomrsila konce, ali je kladioničarima "upropastila" posao. Jer, sada su kladionice ustanovile da u najverovatnijem slučaju Vučić "lagano dobija", te su spustile kvotu.

Kvota na Vučića je najmanja među ponuđenim kandidatima, pa je, kažu iskusni kladioničari, njegova pobeda gotovo izvesna, naročito sada kada je taj koeficijent pao.

U trenutnoj "ponudi", na Tomislava Nikolića nije se moguće kladiti, ali je do juče moglo. Tada je njegov koeficijent bio čak 2,3! Treće mesto kladionice daju Vuku Jeremiću (15), četvrto lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju (30). Šešelju je, inače, dojučerašnja kvota bila 20.

Ni lidera SPS Ivice Dačića nema na Meridianovoj listi za klađenje. Na Dačića je do juče kvota bila 10.

Vuku Jeremiću je "skočio" koeficijent za 3, dok je doskorašnjem ombudsmanu Saši Jankoviću, sa dojučerašnjih 18, kvota skočila na neverovatnih 50!

Dok je Rasimu Ljajiću i Zorani Mihajlović kvota bila 50, Zorana danas više nije na listi, a kada bi Ljajić kojim slučajem dobio izbore, dobili biste 500 puta više od uloženog! Isto toliko iznosi i kvota na Boška Obradovića, a Boris Tadić više nije na spisku.

Definitivni šampion kada su kvote u pitanju jeste Muamer Zukorlić sa kvotom 1.000, dok za njim "kaska" Sulejman Ugljanin sa kvotom 700.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA