Tomislav Nikolić odustao od kandidature za predsednika

Nikolić je odustao od kandidature, mada su ga, navodi se, saradnici tokom vikenda "ubeđivali da ipak ide do kraja"

  • 43

Predsednik Srbije Tomislav NIkolić izjavio je danas popodne da će kandidat za predsednika biti Aleksandar Vučić i da će o funkcijama razgovarati posle izbora za šefa države.

ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE VUČIĆA I NIKOLIĆA: Blisko ćemo sarađivati i u budućnosti

Nikolić je to rekao nakon razgovora sa premijerom Aleksandrom Vučićem, i saglasili da je na ozbiljne izazove i iskušenja pred kojima se Srbija nalazi neophodno pružiti zajednički i sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva, te dogovorili da blisko sarađuju i u budućnosti.

Nikolić je odustao od kandidature, mada su ga, navodi se, saradnici tokom vikenda "ubeđivali da ipak ide do kraja", prenose beogradski mediji.

Podsetimo, premijer Vučić i Tomislav Nikolić razgovarali su danas o političkobezbednosnoj situaciji u zemlji i okruženju. Predsednik i premijer u potpunosti su saglasni da se Srbija nalazi pred ozbiljnim izazovima i iskušenjiima, na koje je neophodno pružiti zajednički i sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva.

Oni su između ostalog ustanovili su blisku saradnju u budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VSS

    20. februar 2017 | 21:57

    Bravo TOMO i ti si dao patku onim patkarima

  • Milka

    20. februar 2017 | 20:09

    Bravo za nasa dva lidera i dobru saradnju i kampanju?!SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA ??svi za jednog jedan za sve ?!u pobedeeeee

  • MIKAN

    21. februar 2017 | 14:30

    Sada bi Tomica trebao da udari "štrajk gladju" na nekom sundjerčiću, kako bi se zaštitio bliske saradike i porodicu, samo ne znam od čega, ako su svi radili kako treba.Čega se plaši, češljanja donacija, stečene imovine, nlegaliizovanih objekata i dr.i dr... Ipak jednoga dana, sve greške se moraju platiti, niko nije zaštićen.Videćemo koliko su svi čisti, vreme radi za nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA