Pop Lazićeva: Majo, godinama se bacaš na tuđe muževe!

"Ja bacila jednu cipelu, ti se godinama bacas na tuđe muževe. Nemoj da ja progovorim, sad ti nema Šešelja da te brani", poručio je Gojkovićevoj neko ko se na Tviteru predstavlja kao funkcionerka SRS

  • 0

Pravi mali rat na Tviteru započeo je "obožavalac" funkcionerke SRS-a Gordane Pop Lazić koji je otvorio lažni profil na ovoj društvenoj mreži i sa tog naloga optužio Maju Gojković, nekadašnju stranačku koleginicu Pop Lazićeve, za "krađu tuđih muževa"!

Predsednica Narodne partije Maja Gojković prokomentarisala je da su uvrede na njen račun posledica ispunjavanja predizbornih obećanja njene stranke, poredeći ih s bacanjem cipeli i kletvi u parlamentu, očigledno aludirajući na funkcionere radikala koji je "nisu štedeli" za vreme predizborne kampanje.

Međutim, na ovu konstataciju je veoma oštro reagovala lažna Gordana Pop Lazić, koja je Gojkovićku optužila da se "godinama baca na tuđe muževe!"

- Ja bacila jednu cipelu, ti se godinama bacas na tuđe muževe. Nemoj da ja progovorim, sad ti nema Šešelja da te brani - napisala je, ispostavilo se kasnije, lažna Pop Lazićeva, da bi nekoliko minuta kasnije dodala da su "ljudi postali takvi licemeri da je to strašno".

Gordana Pop Lazić kaže da nema profil na Tviteru, ali ni na Fejsbuku.

- Nemam profil na Tviteru, a o ovom slučaju sam obavestila Upravu za kriminalističku policiju. Rečeno mi je da proces otkrivanja identiteta onoga ko je otvorio nalog dug, ali nadam se da će ga pronaći - rekla je za Telegraf Pop Lazićeva i dodala da ne zna ni odakle lažnoj Goci Pop Lazić privatne fotografije.

Prava Gordana Pop Lazić je SMS-om obavestila Maju Gojković da je reč o lažnom profilu.

(I. M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA