Vučić odlučuje, mi smo uvek spremni: Krkobabić o parlamentarnim izborima

Mnogi sada glume Švajcarce, kao štede, a nekada su rasipali državni novac. Za izbore sam uvek spreman - poručio je lider PUPS-a

Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je da će o eventualnom održavanju vanrednih parlamentarnih izbora uz predsedničke odlučiti premijer. Krkobabić, koji je i ministar bez portfelja u Vladi Srbije, kaže da je ta stranka za izbore uvek spremna i da su izbori uvek dobri.

Odluka o parlamentarnim izborima najkasnije do ponedeljka: Vučić o zahtevima koalicionih partnera

Marković traži parlamentarne izbore: Očekujem da će Dačić podržati moj predlog

- Vučić je stekao pravo da raspiše izbore i to je samo njegova odluka, mi iz PUPS-a ne polemišemo o tome. Spremni smo za izbore, bilo predsednicke, bilo parlamentarne i tu nema dileme. Takođe, spremni smo da radimo i sve je jasno. Imamo neke političke opcije koje smatraju da moraju da budu u Vladi, svako ima pravo na to, ali mi se ne bavimo time - rekao je Krkobabić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je dodao da su građani u Srbiji umorni od silnih političkih obećanja, jer je malo onih koji nešto konkretno rade.

- Ključno je da mi radimo, da cene padaju, da će se penzije vratiti na stari nivo. Pokazatelji su dobri, Vučić je sačuvao penzije, njegova ekonomska politika je dobra, a sada sagledavamo rezultate svega što smo postigli - rekao je Krkobabić zahvalivši penzionerima koji su "podmetnuli svoja leđa", jer to nije bilo lako, uz opasku da i bogati treba da urade isto.

Upitan da li Srbiji trebaju parlamentarni izbori, on kaže da su izbori uvek dobri.

- Priča se da koštaju, a mi smo toliko para bacili u prethodnom periodu, počevši od RTB Bor pa nadalje. Mnogi sada glume Švajcarce, kao štede, a nekada su rasipali državni novac. Za izbore sam uvek spreman - poručio je lider PUPS-a.

Foto: Promo Foto: Promo

Krkobabić objašnjava da on obilazi sela po Srbiji i da ljudi iz provincije smatraju da postoje dve slike Srbije - virtuelna i realna.

- Otvaramo pošte po celoj državi, gradimo infrastrukturu i ulažemo u sela, kako bi građani imali osnovno za normalno funkcionisanje. Ponovo uvodimo zadruge po selima, oživljavamo sela, samim tim i tržište poljoprivrednih proizvoda je bogatije, otvaraju se nova radna mesta, ulažemo u budućnost Srbije - zaključio je Krkobabić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    24. februar 2017 | 12:46

    Donece se sigurno dobru odluku o parlamentarnim izborima!

  • Marko

    24. februar 2017 | 11:12

    Parlamentarni izbori su odlicno resenje da se resimo opozicije!

  • Dragana

    24. februar 2017 | 11:11

    Vucic ce doneti sigurno dobru odluku o parlamentarnim izborima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA