NOPO ostaje u opoziciji, a novoj Vladi želi "što kraći mandat"

Lista Nijedan od ponuđenih odgovora, koja je na parlamentarnim izborima 6. maja osvojila jedan poslanički mandat, neće biti deo vladajuće koalicije

  • 7

Politička stranka Nijedan od ponuđenih odgovora, koja ima jednog od ukupno 250 poslanika srpskog parlamenta, saopštila je da će ostati u opoziciji.

U saopštenju, koje je potpisao predsednik stranke i jedini njen poslanik u parlamentu Nikola Tulimirović, navedeno je da NOPO neće biti deo vladajuće koalicije i da novoj Vladi "želi što kraći mandat".

Lista Nijedan od ponuđenih odgovora je na parlamentarnim izborima 6. maja nastupala kao stranka manjina, što znači da za nju nije važio cenzus od pet odsto.

Mandat za sastav Vlade dobio je predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, a u vladajuću koaliciju, kako stvari stoje, ući će i Srpska napredna stranka i Ujedinjeni regioni Srbije.

(Telegraf.rs / Beta / Foto:www.mc.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goksi

    28. jun 2012 | 19:29

    Bravo care!

  • speedy

    28. jun 2012 | 21:32

    ima da su ubiju zbog vaseg jednog mandata koji ste osvojili na prevaru.vlaska stranka koja nema veze sa vlasima i cudno ime liste koje su mnogi zaokruzili misleci da tako bojkotuju glasanje.Sram vas bilo

  • speedy

    28. jun 2012 | 23:04

    ne razumem sta si hteo da kazes goksi?kakvu pedalu?koja stranka?nikada nisam glasao na montiranim izborima,a ne da budem clan neke stranke..o kojim biracima govoris?o onim sto su glasali za sns koji je pretio da ce zatvoriti dinkica,a sada su zajedno u vladi.izbori su laz i prevara kao sto je i ova lazna stranka pomenuta u tekstu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA