Ispisane uvredljive poruke na štab SNS u Novom Sadu

- Iskreno se nadamo da poruke sa zidova neće sići na ulice, jer bi to bilo pogubno za Srbiju i njene građane - piše u saopštenju vladajuće partije

  • 53

SNS se oglasio saopštenjem nakon što su ispisane uvredljive poruke na štab te stranke u Novom Sadu. "Posle samo nekoliko dana od kada su na ogradi Vladičanskog dvora osvanule pretnje upućene porodici izabranog predsednika Aleksandra Vučića i ministru policije Nebojši Stefanoviću, takozvani „borci protiv diktature“ tokom još jedne protestne šetnje ispisali su najvulgarnije poruke na prostorijama Izbornog štaba SNS u Stražilovskoj ulici broj 4."

Radnici i studenti zajedno na protestu: Više socijalnih poruka, minut ćutanja za Ćuruviju

"Pored vulgarnosti, ispisane su iz poruke iz najmračnijeg perioda čovečanstva. Gradski odbor Srpske napredne stranke pita organizatore i učesnike demonstracija da li su poruke koje su se večeras pojavile na prostorijama našeg Izbornog štaba i zvanične poruke sa protesta?

Srpska napredna stranka je u više navrata jasno stavila do znanja da je svačije demokratsko pravo da iznosi svoje političko mišljenje i da se za to može boriti parlamentarnim ili vanparlamentarnim sredstvima. Podsećamo organizatore protesta na osnovne postulate demokratije – da politička većina poštuje političku manjinu, ali i da politička manjina mora da prizna odluku političke većine u državi.

I ovog puta podsećamo učesnike demonstracija da ispisivanje najvulgarnijih uvreda po Novom Sadu sigurno nije u duhu grada sa bogatom istorijom, tradicijom i kulturom, kojom retko ko može da se pohvali. Iskreno se nadamo da poruke sa zidova neće sići na ulice, jer bi to bilo pogubno za Srbiju i njene građane", naveli su u saopštenju SNS-a.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA