Demokrate posle razlaza otele slogan Saši Jankoviću

Da li je u pitanju nedostatak ideja ili "brakorazvodna parnica" izbornih partnera nije završena, izgleda da će iskorišćeni slogan bar još neko vreme živeti na bilbordima i flajerima

  • 98

Tek što je Saša Janković poželeo demokratama "srećan put", oni su za nastup na predstojećim lokalnim izborima u Odžacima oteli Jankovićev slogan pod kojim je nastupio u nedavno završenoj kampanji za predsedničke izbore.

Vulin: Jankovićeve izjave štete ugledu Srbije

RAZLAZ SA DEMOKRATAMA: Janković potvrdio da formira politički pokret

- Ljude koje čekamo smo mi - slogan je koji je Saša Janković promovisao tokom kampanje za predsedničke izbore. I baš u danu kada je  promovisao da će narednih dana formirati politički pokret, demokrate su promovisale slogan za predstojeće lokalne izbore u Odžacima 23. aprila - Ljude koje čekamo smo mi.

Foto: RTV Focus Foto: RTV Focus

Iako je Janković rekao da će Demokratska stranka, koja ga je podržala u kampanji, nastaviti, svojim putem, izgleda da bar kada je u pitanju predizborni marketing nastavljaju istim putem.

Foto: Promo Foto: Promo

Da li je u pitanju nedostatak ideja ili "brakorazvodna parnica" izbornih partnera nije završena, izgleda da će iskorišćeni slogan bar još neko vreme živeti na bilbordima i flajerima.

Ipak, treba podsetiti da pomenuta poruka nije originalna zamisao Saše Jankovića. Naime, slogan je očigledno "pozajmljen" iz kampanje nekadašnjeg američkog predsednika Baraka Obame: We are the people we‘ve been waiting for.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    14. april 2017 | 18:11

    Slogan su uspeli da iskoriste,a saradnja kako je do nje brzo doslo tako se jos brze razilaze.

  • mala

    14. april 2017 | 17:29

    Da je znao da ce izgubiti izbore , milim da se ne bi odrekao ,mesta zas. gradjana i tako lepe platice.

  • Zorica

    14. april 2017 | 18:22

    DS kao ni Jankovic nemaju logistiku koja moze nesto pametno da smisli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA