Evo zašto je Dragica Nikolić STVARNO bila na VMA

Dragica Nikolić jeste bila na VMA, ali ne ove već prošle nedelje, nije hosiptalizovana i nema nikakvih problema sa bubrezima

  • 9

Dragica Nikolić, supruga odlazećeg predsednika Tomislava Nikolića, nema nikavih ozbiljnih zdravstvenih problema i nije hospitalizovana na Vonomedicinsku akademiju (VMA), saznaje Telegraf.rs

VLADA IZ SENKE U SUKNJAMA: Sve o ženama srpskih političara! (FOTO)

Kako navodi izvor našeg portala blizak ovoj zdravstvenoj ustanovi, Dragica Nikolić jeste prošle nedelje bila na VMA, ali ne zbog problema sa bubrezima kao što su objavili pojedini beogradski mediji, niti zbog nekog drugog ozbiljnoh zdravstvenog problema.

- Dragica Nikolić nije trenutno na VMA. Zapravo, ona nije ni hospitalizovana na Vojnomedicinsku akademiju. Ona je posetila prošle nedelje VMA, ali su u pitanju bili rutinski pregledi - navodi naš izvor.

Pojedini beogradski mediji objavili su da je Dragica Nikolić primljena na VMA zbog problema sa bubrezima, ali da nije mogla odmah da primi adekvatnu terapiju, jer na Vojnomedicinskoj akademiji vlada nestašica lekova.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Naš izvor ističe i da je apsolutna nesitina da se VMA suočava sa nestašicom medikamenata, i s tim u vezi podseća da je ministar odbrane Zoran Đorđević pre tačno nedelju dana, po drugi put nenajavljen obišao ovu ustanovu.

Za razliku od prve posete, ovog puta je bio zadovoljan zatečenim stanjem u VMA, i  istakao kako se uverio da preduzete mere daju prve pozitivne rezultate.

Daljinac baner

(Lj. R. - lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markom

    18. april 2017 | 13:21

    Kako nema problema, naravno da ima, finansijskih. Tačnije, ima višak novca, samo nema pojma kako da ih opere. Mnogo se "donacija" nakupilo. Eeeeeeeeeee, to se zove ono, kad čovek iz sela ode u grad, ali iz njega selo nikada ne ode.

  • Ha ha haaaaaaa

    18. april 2017 | 14:21

    Kad nekom od velikana zasvrbi dupe pravac na VMA

  • Ta, nemojte kasti

    18. april 2017 | 12:27

    E sad nam je srce puno kad znamo da je aktuelna prva domacica Srbije bila na rutinskom pregledu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA