Da li Beli pravi stranku? KONAČNO otkrio političke planove

Spremni smo da kroz manje formalno strukturu sarađujemo sa svim grupama građana koje žele nešto da promene u svojoj sredini, rekao je njegovog štaba Mijat Kostić

  • 45

Luka Maksimović, alijas Beli Preletačević, koji je na predsedničkim izborima treći po broju glasova, ne planira da pravi stranku, rekao je sinoć Tanjugu član njegovog štaba Mijat Kostić. To bi, kako je naveo, bilo suprotno svim načelima koja smo do sada zastupali i "ne odražava ideju koju želimo da prenesemo".

Zukorlić se oglasio o navodima da je tražio ministarsku funkciju

ČIJI LJUDI SADA SEDE U SKUPŠTINI: Janković i Jeremić do poslanika bez izbora?

Spremni smo da kroz manje formalno strukturu sarađujemo sa svim grupama građana koje žele nešto da promene u svojoj sredini, rekao je Kostić i dodao:

- U narednom periodu planiramo da napravimo neku vrstu foruma i mrežu različitih grupa građana, gde ćemo deliti svoja iskustva, savete i pomoći u idejnom smislu.

Kaže i da tu ne bi postojala nikakva hijerarhija, niti političko vođstvo, već samo saradnja i ono što je bila prvobitna ideja, a to je buđenje svesti građana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA