Živković: Želim da "izlečim" DS

Bivši premijer Srbije poručio je da hoće da pomogne da se DS vrati svojim izvornim principima, ali nije direktno odgovorio na pitanje da li će biti protivkandidat Borisu Tadiću na izborima za šefa stranke

  • 4

Bivši premijer Srbije Zoran Živković rekao je večeras da želi da "izleči" Demokratsku stranku.

- Želim da se vratim ako bude raspisana skupština, kao i širom Srbije, da se izaberu novi delegati... Želim da pomognem da se DS vrati svojim izvornim principima - rekao je Živković za TV B92, ali nije direktno odgovorio na nekoliko puta ponovljeno pitanje da li će biti protivkandidat Borisu Tadiću na izborima za predsednika DS.

Živković je rekao da je izašao iz politike pre osam godina i od tada nije ušao u stranačke prostorije.

- Ovi koji su ušli tamo učinili su toliko lošeg Srbiji, a, naravno, i DS, pa sam odlučio da ću pokušati da izlečim DS - kazao je Živković.

Funkcioner DS Vuk Jeremić rekao je da nema ambicija da se kandiduje za predsednika stranke, ali da očekuje neizvesnu utakmicu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hercegov grad

    9. jul 2012 | 06:51

    mislim da je vreme,posto su braca porasla,a nema vise o dakle da se pljacka,da pocne deoba.

  • marko

    9. jul 2012 | 00:01

    Cuo ljakse da je popularno biti mason pa se i on uclanio.

  • marko

    9. jul 2012 | 13:23

    Propali vinar,lazni mason,novac dobio od naroda.Maksimalni eksponent seljastva u najgorem obliku,ova nakarada nalik na sovu sa malim celom i seljacki namazan hoce da izleci neku stranku.Izleci sebe od malogradjanskog kompleksa.Ne postaje se gospodin uz clanstvo u masoneriji.Ti si seljak u dusi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA