SUZE MAJE GOJKOVIĆ posle polemike sa Nikolićem (VIDEO)

Skoro svako od nas ima jedan strašan i tragičan slučaj i nemojte molim vas da to koristite. Imam blisku osobu sebi koja prolazi kroz teške trenutke, molim vas kao čovek - rekla je Gojković, a potom zatražila pauzu da bi mogla da se smiri

  • 41

Predsednica parlamenta Maja Gojković zaplakala je tokom današnje sednice. Naime, predsednica parlamenta se rasplakala posle polemike sa Dejanom Nikolićem, poslanikom Demokratske stranke, nakon čega je zatražila pauzu.

ON će predsedavati Evropskom unijom od 1. jula: Važan sastanak u Vladi Srbije

NENAJAVLJENI SASTANAK Vučića i Nikolića u Vladi Srbije

Poslanik Demokratske stranke (DS) Dejan Nikolić zahvalio se u Skupštini Srbije svima koji su pomogli da se prikupi novac za lečenje njegove ćerke Sofije u inostranstvu. Predsednica Skupštine Maja Gojković insistirala je da Nikolić postavi pitanje i da radi u skladu sa Poslovnikom, navodeći da i njena porodica prolazi kroz slične teške stvari.

Printskrin: RTS/Youtube/Luka Vesnić Printskrin: RTS/Youtube/Luka Vesnić

- Skoro svako od nas ima jedan strašan i tragičan slučaj i nemojte molim vas da to koristite. Imam blisku osobu sebi koja prolazi kroz teške trenutke, molim vas kao čovek - rekla je Gojković, a potom zatražila pauzu da bi mogla da se smiri.

Printskrin: RTS/Youtube/Luka Vesnić Printskrin: RTS/Youtube/Luka Vesnić

Nikolić je rekao da je skandalozno to što Gojković nije dopustila da ohrabri ljude koji prolaze kroz slične situacije, na šta je predsednica parlamenta odgovorila da je diskusija oko toga ispod svakog nivoa i da ona, za razliku od njega, nema snage da stane pred kamere i govori o tome.

Pogledajte šta se tačno dogodilo.

Mićić o zabrani ulaska u Skupštinu

U delu sednice Skupštine Srbije za poslanička pitanja, Nataša Mićić (LDP) danas je navela da je još 8. decembra postavila pitanje u vezi sa vanrednom situacijom u Užicu uvedenom januara 2014. i mogućnostima zloupotrebe i selektivne primene Zakona o javnim nabavkama.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Mićić je navela i da je takođe još u decembru pitala ko će da nadzire rad medija u predizbornoj kampanji, dodajući da je od 2003. godine uveden standard praćenja rada medija, te da je to izostalo na prošlogodisnsjim parlamentarnim i nedavnim predsedničkim izborima.

A na njeno pitanje zašto je portparolu LDP Jovanu Najdenovu zabranjeno da uđe u skupštinu, podsetivši da je i u petak vraćen sa skupštinskih vrata, te koji je osnov za zabranu ulaska saradnika poslaničkih grupa, predsednica parlamenta Maja Gojković rekla je da će to proveriti u Sekretarijatu.

Đurišić o Hercegovačkoj

Šef poslaničke grupe SDS Marko Ðurišić pitao je ministarstva rudarstva i energetike Aleksandra Antića da li je tačno da je EPS od početka godine uvezao struju za 50 miliona dolara, da je proizvedeno samo 55 odsto od planirane proizvodnje u martu, te da li neko odgovarao zbog pokušaja manipulacije računima za struju u januar kada su potrošači dobili mnogo veće iznose od utrošene struje.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Na njegovo pitanje da li će Vučić doći danas u Savamalu da kaže građanima ko je rušio objekte u toj beogradskoj četvrti, Maja Gojković je, navodeći da može da odgovori umesto premijera, rekla da Vučić danas neće moći da dođe u Hercegovačku, jer je u Leskovcu na otvaranju 15 kilometara obnovljene pruge.

- Zamoliću ga da vam pošalje izveštaj o njegovom angažmanu kao premijera - dodala je Gojković.

Šešelj o preletelom radikalu

Srpska radikalna stranka zatražila je danas od ministra prosvete Mladena Šarčevića da hitno podnese ostavku iz, navodeći da je razlog moralne prirode, jer je, kako navode, ministar za državnog sekretara izabrao bivšeg radikala Marka Milenkovića.

Živković: Ponovo ću pozvati učesnike protesta u skupštinu

Lider Nove stranke Zoran Živković najavio je danas da će ponovo zatražiti da učesnici protesta u Beogradu prate rad parlamenta sa balkona velike sale.

Živković je novinarima u parlamentu rekao da je pozvao 48 gostiju da prisustvuju i današnjem početku rada Skupštine, da je tu posetu najavio juče podnošenjem zahteva generalnom sekretaru parlamenta, ali da nije dobio bilo kakav odgovor.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Proverili smo da li je to dostavljeno predsednici skupštine , ali nikakav odgovor nismo dobili od nje - kaže Živković.

Naveo je da je od skupštinskog obezbeđenja u četvrtak saznao da je izdato naređenje da se gosti ne puštaju u parlament.

- Kao što vidite nema gostiju, a nije prisustan ni portparol jedne stranke - dodaje Živković.

Predsednica parlamenta Maja Gojković odbacila je u petak navode pojedinih poslanika opozicije da je građanima zabranjen ulaz u Skupštinu i i apelovala na opoziciju da ne pravi “šou” od svake sednice.

Živković kaže i da očekuje da premijer Aleksandar Vučić dođe u četvrtak u parlament da odgovara na pitanja poslanika, što je predviđeno Poslovnikom svakog poslednjeg četvrtka u mesecu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIN

    25. april 2017 | 14:38

    Zivkovicu ispusena lulo

  • Jula

    25. april 2017 | 15:36

    Koriste nesrecu da dobiju neke simpatije glasaca. Glasove ne mogu nikako da dobiju to je sigurno.

  • Helena

    25. april 2017 | 15:20

    Opozicija ce uciniti sve da dodje na vlast, umesto da pomogne da nam svima bude bolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA