Tuđmanov sin nam radi o glavi: Lobira za Kosovo u NATO (FOTO)

Najavljeno je da će delegacije Skupštine tzv. Kosova i hrvatskog Sabora okrenuti pitanje finalizacije strateškog partnerstva saradnje između tzv. Kosova i Hrvatske

  • 38

Već smo pisali o prisnoj saradnji hrvatskih i kosovskih zvaničnika. Prilikom svakog zvaničnog ili neformalnog susreta, apostofirana je podrška Zagreba tzv. nezavisnom Kosovu. Ovoga puta, šef Delegacije hrvatskog Sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a, Miroslav Tuđman, sin prvog predsednika nezavisne Hrvatske - Franja, najavio je da će podržati tzv. Kosovo na sledećem zasedanju, koje će biti održano u Gruziji.

Najveći albanski lobisti! Hrvatski premijeri i predsednici rade nam o glavi

On je NAJVEĆI ALBANSKI LOBISTA u Beloj kući: Menadžer Trampove kampanje sada lobira za Kosovo

Zajedno sa Tuđmanom, prijemu delegacije kosovske skupštine u Saboru, prisustvovao je i Miro Kovač, bivši šef diplomatije Hrvatske, koji je poznat široj javnosti po veoma oštrim izjavama o Srbiji, Srbima i našem rukovodstvu.

Ovom prilikom, kako je saopšteno, predsednik Komisije za spoljne poslove Skupštine Kosova Elmi Rečica je zahvalio Hrvatskoj na podršci i pomoći koju pruža Kosovu na brojnim područjima.

- Integracije u EU i NATO savez dva su glavna prioriteta Kosova i njegovih građana i na tom putu su nam vrlo značajna hrvatska iskustva - istakao je Rečica.

Foto: kuvendikosoves.org Foto: kuvendikosoves.org

Tuđmanov sin, koji predvodi hrvatske poslanike u Parlamentarnoj skupštini NATO-a, najavio je da će podržati tzv. Kosovo na sledećem zasedanju u Gruziji.

Kao da to nije dovoljno, na ovom sastanku je najavljeno da će dve delegacije pokrenuti pitanje finalizacije strateškog partnerstva saradnje između tzv. Kosova i Hrvatske.

Foto: kuvendikosoves.org Foto: kuvendikosoves.org

Inače, bivši hrvatski zvaničnici, koji su obavljali najviše funkcije, poput Stjepana Mesića i Zorana Milanovića, već su se pokazali kao veoma aktivni albansi lobisti i promoteri tzv. kosovske nezavisnosti.

Naime, bivši hrvatski predsednik nedavno je boravio u Prištini, gde se sreo sa kosovskim multimilionerom Bedžetom Pacolijem.

Foto: Facebook/Behgjet Pacolli Foto: Facebook/Behgjet Pacolli

Neposredno posle njihovog susreta, Mesić je rekao da se u Hrvatskoj sa pažnjom prate dešavanja posle hapšenja Ramuša Haradinaja.

Takođe, bivši premijer Hrvatske i nekadašnji šef SDP Zoran Milanović nudio je konsultantske usluge u procesu evrointegracija Prištini i Tirani. On je, tokom oktobra prošle godine, bio u Prištini, zajedno sa Antom Kotromanovićem, nekadašnjim ministrom odbrane Hrvatske, gde je viđen u društvu Agima Čekua, bivšeg člana OVK i nekadašnjeg premijera Kosova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dok Holidej

    25. april 2017 | 15:45

    Ta nije tata " uje"ko zna sta bi radio,mozda plasio vrane po poljima kukuruza toliko je lep a pitao bih ga kolika kinta mu mesecno leze na racun on siptara.

  • Peca

    25. april 2017 | 22:57

    I otac mu je smeće bio , šta očekivati drugo od njega

  • Leka Srbin

    25. april 2017 | 19:24

    Састали се Арнаути и усташе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA