HARADINAJ PONOVO PRETI: Ako se Vašington ne vrati na Balkan - sami ćemo završiti posao!

Nemamo luksuz da čekamo na ko zna koga - rekao je Haradinaj

  • 65

Osvedočeni ratni zločinac, bivši vođa zloglasne OVK Ramuš Haradinaj ponovo je zapretio Srbiji poručivši da ukoliko se Vašington ne vrati na Balkan, 'oni će završtiti posao' između Beograda i Prištine.

Alijansa za budućnost Kosova: Haradinaj je heroj zemlje, a Dačić je prevarant i iznuđivač

- Vašington je dobar u završavanju stvari između Kosova i Srbije. Ako oni ne dođu da nam pomognu, onda ne bi trebalo jednostavno da čekamo, već da odradimo svoje poslove - zapretio je Haradinaj.

- Brisel mora da odluči, da nam kaže da li može da završi posao između Kosova i Srbije. Ja verujem da to ne mogu, zato tražim od Vašingtona da se vrati na Balkan. Nemamo luksuz da čekamo na ko zna koga - rekao je Haradinaj.

Kako prenosi prištinska televizija „Klan", on je, na danas održanom skupu stranke u Podujevu podsetio i na to da Republika Srbija i dalje ima Kosovo i Metohiju u svom ustavu.

- Zapamtite, Srbija još uvek ima Kosovo u njenom ustavu. Ako ga ne ukloni iz svog ustava, zašto da nemaju tačku u Ustavu i za raseljene ljude iz albanskih zemalja koji su nekada bili tamo - dodao je Haradinaj.

Podsetimo, Haradinaj je nedavno zapretio i da će Priština u svoj Ustav dodati i Niš, što je naišlo na oštre reakcije zvaničnog Beograda.

Ministar unutrašnjih poslova mu je poručio da Niš može da vidi samo iz ćelije okružnog zatvora, slično mu je odgovorio i šef diplomatije Ivica Dačić, dok je predsednik Tomislav Nikolić ocenio da je 'besni pas ponovo namirisao krv'.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaske

    14. maj 2017 | 23:18

    Браћа Харадинај, Чеку, Тачи и остали терористи једино да славе ако ЗАВРШЕ У ЗАТВОРУ, не пали у руке неком од Срба.

  • Cika Velja

    14. maj 2017 | 23:33

    Pa nemoj nikog da cekas kad vidis da i nema vise ko da vam stvara drzavu i zivot u njoj,nego kreni sam da zavrsavas to sto imas na umu! Ni '99-te nisi mogao nista osim da pocnes sa ratom,a Zapad vam ga je kao zavrsio! Eto sad sam zavrsavaj nedovrseno-bice ti poslednje!!!

  • Tatjana

    14. maj 2017 | 21:33

    Čini mi se da se ovom debilu bas ide u "Nis"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA