≫ 

MUP: Kontrolu zbog Jovanovićevog sina tražila majka, dva meseca pre pisma

Kako se ističe u saopštenju MUP-a, iz dokumenata se vidi da je Sektor unutrašnje kontrole postupak pokrenuo dva meseca pre nego što je Nemanjin otac, osuđenik Zvezdan Jovanović, uputio pismo kabinetu ministra unutrašnjih poslova

  • 41

Ministarstvo unutrašnjih poslova je, u cilju objektivnog informisanja javnosti, objavilo dokumenta Sektora unutrašnje kontrole iz kojih se nedvosmisleno vidi da je ta organizaciona jedinica 15. decembra 2016. godine naložila Policijskoj upravi u Novom Sadu da ispita osnovanost pritužbi majke oštećenog Nemanje Jovanovića.

Popović Ivković: Božović da se izvini građanima za laži koje iznosi

Kako se ističe u saopštenju MUP-a, iz dokumenata se vidi da je Sektor unutrašnje kontrole postupak pokrenuo dva meseca pre nego što je Nemanjin otac, osuđenik Zvezdan Jovanović, uputio pismo kabinetu ministra unutrašnjih poslova.

- Majka oštećenog je prvu pritužbu na rad policijskog službenika Dalibora Karanovića, vezano za postupanje prema njenom sinu, uputila 30. novembra 2016. Imajući u vidu da je pritužba bila nepotpuna Sektor je od nje dva dana kasnije, 2. decembra zatražio da prijavu upotpuni, što je ona i učinila 5. decembra - piše u saopštenju.

Postupajući po prijavi, Sektor unutrašnje kontrole 15. decembra 2016. godine naložio je Policijskoj upravi u Novom Sadu da proveri navode iz pritužbe majke oštećenog iznete na rad policijskog službenika Dalibora Karanovića i preduzme druge mere i radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja.

Dokumenta Sektora unutrašnje kontrole možete pročitati ispod.

Foto: mup.gov.rs Foto: mup.gov.rs
Foto: mup.gov.rs Foto: mup.gov.rs
Foto: mup.gov.rs Foto: mup.gov.rs
Foto: mup.gov.rs Foto: mup.gov.rs
Foto: mup.gov.rs Foto: mup.gov.rs
Foto: mup.gov.rs Foto: mup.gov.rs

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momir

    15. maj 2017 | 15:19

    Sada je valjda svima jasno da je sve ovo bila hajka i nastavak prljave kampanje Zutih.

  • Ogi

    15. maj 2017 | 16:16

    prljava kampanja Balse Bozovica pala je u vodu

  • Darko

    15. maj 2017 | 16:17

    Balsa samo pokusava da lazima i obmanama pravi afere

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA