Vučić: Kriminalci, ne igrajte se pretnjama!

Lider SNS-a upozorio kriminalce i sve njihove pomagače da ne pokušavaju da učine bilo kakvo zlodelo nekim od bivših funkcionera ili nekom drugom jer će "država oštro reagovati"

  • 2

Lider SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "veoma opasno" to što pojedini kriminalci misle da je moguće da se stvari u Srbiji rešavaju u njihovu korist u trenutku dok se neka vlada ne formira ili da će možda imati saveznike u nekoj budućoj vladi.

Vučić je rekao da će se država obračunati sa svima koji misle da mogu da je koriste u svoje privatne svrhe, da se bave najprljavijim poslovima, da mogu da zarađuju ogroman novac, da mogu da ubijaju ljude.

- Želim da upozorim njih i sve njihove pomagače da se slučajno ne igraju, da ne pokušavaju da prete ili učine bilo kakvo zlodelo i nekim od bivših funkcionera ove države ili bilo kome drugom i da pokušavaju da iskoriste ovaj interregnum, jer država će se ozbiljno obračunavati i sa kriminalom i sa korpucijom i sa narko kartelima - rekao je Vučić.

On je naveo i da sve koji misle da u tome mogu da dobiju bilo čije simpatije, bilo čiju pomoć i podršku želi da obavesti "da je to nemoguće i da se sa tim ne igraju".

- Država će reagovati oštro u skladu sa zakonom i umeće da zaštiti i sve bivše funkcionere, ali će umeti i da zaštiti građane Srbije od njihovog delovanja - dodao je Vučić.

On je naveo da želja za obračunom sa korpucijom i kriminalom nije bila samo verbalna, već je stvarna i biće ne samo nastavljena u onim delovima gde je postojala, "već i unapređena i napravljena na mnogo višem nivou u onim delovima gde je bila nešto slabijeg nivoa ili gde nije ni postojala".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strikla

    17. jul 2012 | 19:31

    Kako je malo potrebno da se vidi karakter coveka !! Sta je Vucicu, izgleda krivo ti sto tebi ne prete, ili si postao svemoguc ?

  • Niko Bitan

    17. jul 2012 | 18:39

    kakvi su kao deca, ali ona iz predslolskog... jadni mi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA