SNS: Živković nazvao Maju Gojković psihijatrijski bolesnom prostitutkom (VIDEO)

Burno je bilo u petak u Skupštini Srbije

  • 55

Pola sata nakon što je obavestila javnost da je deo opozicije pokušao da falsifikuje dnevni red sednice parlamenta, predsednica Skupštine Maja Gojković ponovo je izašla pred novinare i iznela da su iz opozicije pretili da će je i fizički sprečiti da vodi sednicu.

Ona je dodala da se nada da će na to što ju je Zoran Živković nazvao prostitutkom reagovati Saša Janković, kao i poslanice opozicije.

- Pozivam Živkovića da razmisli da li je skupština došla do tog nivoa da žene u politici mogu da se nazivaju prostitutkama - kazala je Gojković.

- Nema potrebe da mi prete, treba samo da odgovore na ono za šta su optuženi - rekla je Gojković novinarima.

Ona je dodala da predstavnici opozicije u međuvremenu nisu rekli ništa "o 68 falsifikata koje su potpisali", kao i o činjenici da su predali dopune dnevnog reda pre sazivanja sednice parlamenta, jer sednica, istakla je, "nije na zvaničan način ni zakazana".

Ali su, kaže, rekli da ona laže, da vara, pretili da će je sprečiti da vodi sednicu...

- Rekli su mi da će me fizički sprečiti da vodim sednicu. Na to mogu da kažem da postoji televizijski prenos i da bih baš volela da svi to vide - rekla je Gojković.

SNS: ZGROŽENI SMO

Vladajuća stranka se brzo oglasila povodom današnjih dešavanja. Saopštenje prenosimo u celosti.

"Srpska napredna stranka zgrožena je najnovijim prostačkim ispadom Zorana Živkovića koji je danas ponovo, po ko zna koji put, najbrutalnije izvređao predsednicu Narodne skupštine, Maju Gojković, koju je nazvao psihijatrijski bolesnom prostitutkom.

Nakon nedavnog seksističkog ispada Saše Jankovića, bivšeg lažnog zaštitnika građana, koji je izvređao novinarku, a još uvek nije našao za shodno da se izvini građanima Srbije zbog ovog svog postupka, danas se nastavlja niz najprimitivnijih uvreda žena od strane opozicije.

Pozivamo celokupnu javnost da bez zadrške osudi ovakve prostačke i mizogine napade Zorana Živkovića, koji su očigledno postali uobičajena praksa predstavnika opozicije koji, u nedostatku bilo kakvog plana i programa, posežu za uličarskim rečnikom uvreda.

Srpska napredna stranka poziva sve poslanike Narodne skupštine Republike Srbije, bez obzira kojoj poslaničkoj grupi pripadaju, da se suprotstave ovakvom skandaloznom urušavanju ugleda najvišeg predstavničkog doma svih građana i javno osude Zorana Živkovića kako se ovakav skandal nikad više ne bi ponovio."

ŽIVKOVIĆ: POLITIKA JE KAO PROSTITUCIJA

- Kažu za politiku da je bliska prostituciji. Jeste, kad je vode prostitutke. Muške, ženske, političke... U prenosnom smislu, u direktnom, kako god hoćete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanica

    26. maj 2017 | 18:50

    Takav rečnik ne prilici jednom narednim poslaniku koji predstavlja narod.Sramota!

  • nina

    26. maj 2017 | 18:15

    Ovaj covek ne prestaje da bruka sebe.

  • Li

    26. maj 2017 | 16:33

    Vrlo ruzno, ali od Z.Zivkovica bolje ne moze da se ocekuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA