Selaković novi generalni sekretar predsednika Srbije

U nedavnom intervjuu koji je Selaković dao našem portalu, rekao je da se ne opterecuje ambicijama da bude novi premijer ili gradonačelnik Beograda

  • 35

Iako se spekulisalo da bi se Nikola Selaković na političku scenu mogao vratiti kao novi premijer Srbije, u vrhu SNS-u nam je potvrđeno da će on uskoro postati generalni sekretar novoizabranog predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Za njega kažu da je najveći kandidat za premijera Srbije. Šta je Selaković tim povodom rekao za Telegraf? (FOTO) (VIDEO)

Sve spekulacije time padaju u vodu, a nagađanja o novom premijeru Srbije dobijaju novi smer.

U nedavnom intervjuu koji je Selaković dao našem portalu, rekao je da se ne opterecuje ambicijama da bude novi premijer ili gradonačelnik Beograda, kao i da ne zna da li baš njega Aleksandar Vučić priprema za svog naslednika.

- Apsolutno sam uveren u političku veštinu, znanje i umeće čoveka, koji je dobio poverenje više od dva miliona građana Srbije, i izabran u prvom krugu izbora za predsednika Srbije, kako je to Aleksandar Vučić uspeo posle 25 godina, da će naći pravo rešenje i pravi izbor za rukovođenje Vladom Srbije - rekao nam je u intervjuu.

Podsećamo da je Selaković 2012. godine izabran za ministra pravde i državne uprave u Vladi Republike Stbije. Istovremeno, postao je i član Visokog veća sudstva i državnog veća tužilaca.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Una

    26. maj 2017 | 16:31

    Selaković je čovek od poverenja.

  • brane g

    26. maj 2017 | 16:32

    Selaković je kvalitetan kadar i spreman je izneti breme svake funkcije.

  • Milka

    26. maj 2017 | 18:32

    Odlicno ..Predsednik je odabrao pravu osobu za taj posao?!cestitke obojici?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA