Ljajić: Nemam podršku DS za ulazak u vladu

Lider SDPS-a kaže da je Predsedništvo Demokratske stranke donelo odluku da ne podrži njegov ulazak u novu vladu Srbije

  • 3

Predsedništvo Demokratske stranke donelo je večeras odluku da ne podrži ulazak Milice Delević i lidera SDPS-a Rasima Ljajića u novu vladu Srbije, koju će činiti SNS, SPS-PUPS-JS i URS, potvrdio je Ljajić.

Ljajić je rekao da je obavešten o odluci demokrata i da će odgovor uslediti sutra pre podne, nakon sastanka predsedništva SDPS-a.

On je naglasio da je dobio i konačnu ponudu mandatara za sastav nove vlade Ivice Dačića i lider SNS-a Aleksandra Vučića da u novoj vladi bude potpredsednik i ministar za ekonomske odnose sa inostranstvom, trgovinu, turizam i telekomunikacije.

- Ponuda Vučića i Dačića je više nego korektna - rekao je Ljajić.

On je ranije rekao da još nije postignut dogovor o eventualnom ulasku SDPS-a u novu vladu, da se čeka na stav DS-a na čijoj je listi ta stranka učestvovala na izborima i da ukoliko on bude negativan razgovori o učešću u većini neće biti nastavljeni.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pih

    19. jul 2012 | 12:00

    Ovo je strasno! Njegova stranka mu je dala podrsku da udje u vladu, a on nece jer ga ne podrzava DS, pa sad neka ga smene, ako su pametni, neka ide u DS kad nepostuje misljenje svoje stranke!

  • hercegov grad

    19. jul 2012 | 07:59

    lepo tu je receno,a i Mehu Omerovicu idite samostalno na izbore.DS-u je cilj da narodu i drzavi bude sto gore,jer ne mogu casno da prihvate poraz na izborima i odluku naroda da ih nece.Odluci sam,na izbore si isao da bi pomogo narodu i zemlji,a ne DS-i.

  • strikla

    19. jul 2012 | 01:47

    Ti si izgleda deo DS-a i alat za DS da skuplja "turske" glasove po Raskoj ! Sta sve od ovih turaka covek nece da dozivi i cuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA