≫ 

POBEDA SNS U VRŠCU: Građani odlučili - Mesne zajednice vodiće naprednjaci

Izbori su održani u svih 28 Mesnih zajednica a naprednjaci će formirati vlast u 27 dok će izbori zbog neregularnosti biti ponovljeni u MZ Vojvodinci

  • 27

Na jučerašnjim izborima za Savete mesnih zajednica u Vršcu Srpska napredna stranka totalno je porazila političke protivnike. Ubedljivu pobedu naprednjaci su ostvarili i u gradu i u naseljenim mestima.

Andrea je jedina učenica u školi kod Vršca: Fizičko radi sa učiteljicom, ne izostaje ni sa jednog časa (FOTO) (VIDEO)

Izbori su održani u svih 28 Mesnih zajednica a naprednjaci će formirati vlast u 27 dok će izbori zbog neregularnosti biti ponovljeni u MZ Vojvodinci. U 24 mesne zajednice ni jedna druga politička stranka sem Srpske napredne stranke neće imati svog predstavnika. Kandidati Srpske napredne stranke osvojili su 145 od ukupno 151 mandata.

Pobeda je ostvarena u svih šest gradskih mesnih zajednica. Savete čini po sedam članova a građani su svojim glasom odlučili da svi budu iz Srpske napredne stranke.

Od 23 naseljena mesta, SNS će jedina imati članove saveta u čak 18 sela. U Straži i Malom Žamu imaće 4 od 5 članova saveta MZ a u Kuštilju i Zagajici tri od pet članova.

- Ovo je još jedan dokaz da građani podržavaju politiku Srpske napredne stranke. Pokazali smo da su nam interesi građana na prvom mestu, bez obzira da li oni živeli u gradu ili u seoskim naseljima.

U narednom periodu nastavićemo da radimo još više i bolje kako bi Vršac nastavio da ide putem napretka – izjavila je Dragana Mitrović u ime GO Vršac.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/juznibanat.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki

    29. maj 2017 | 12:07

    Narod je jasno rekao. Ko razume, shvatice.

  • Moka

    29. maj 2017 | 12:01

    Gradjani Vrsca svakako najbolje znaju ko ji ljudi mogu doprineti brzem razvoju grada.

  • Verka

    29. maj 2017 | 11:01

    Ovo je bilo i za ocekivati. Nema niti jedna stranka podrsku kao sto imaju naprednjaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA