Dinkić: Ovo je šansa da promenim zablude o meni

- Ovo sada, 2012. vidim kao veliku šansu da mnoge stvari u javnim finansijama i privredi popravim, a mnoge predrasude i zablude o meni promenim. Sada ili nikada - napisao Dinkić na Tviteru

  • 1

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić napisao je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter da ulazak u novu vladu za njega predstavlja šansu da popravi situaciju u javnim finansijama i privredi, ali i da promeni "mnoge predrasude i zablude" o sebi.

On je naveo da je prvu veliku životnu šansu dobio 1990. godine, kada je na javnom konkursu primljen za asistenta na Ekonomskom fakultetu, a drugu 2000. godine kada je imenovan za guvernera NBS.

- Mislim da sam obe šanse u potpunosti iskoristio. Nakon toga, u međuvremenu su o meni svašta govorili, pisali, izmišljali... Ovo sada, 2012. vidim kao veliku šansu da mnoge stvari u javnim finansijama i privredi popravim, a mnoge predrasude i zablude o meni promenim. Sada ili nikada -  napisao je Dinkić.

(I. M./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA