Vučić mahnuo za Nikolićem: Kako je NOVI ispratio BIVŠEG predsednika sa Andrićevog venca (FOTO)

Posle kratkog sastanka, Nikolić je izašao iz Predsedništva i ušao u službeno vozilo, a sa stepeništa ga je ispratio Vučić, koji je mahnuo za automobilom

  • 36

Novi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle zvaničnog preuzimanja dužnosti, ispratio je bivšeg predsednika Tomislava Nikolića iz zdanja na Andrićevom vencu. Prethodno su, Vučić i Nikolić održali kratki sastanak u Predsedništvu Srbije.

Kako američke agencije vide Aleksandra Vučića?

Novi predsednik u 15 nezaboravnih fotografija

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Posle kratkog sastanka, Nikolić je izašao iz Predsedništva i ušao u službeno vozilo, a sa stepeništa ga je ispratio Vučić, koji je mahnuo za automobilom.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nikolić je tako otišao u političku penziju, ali se neće potpuno povući, jer je preuzeo novoosnovano telo za saradnju sa Kinom i Rusijom.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Inače, Nikolić je tokom susreta u zgradi Predsedništva Vučiću predao standartu, koju je novi šef države poljubio, i pečat, simbole predsednika Republike.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Standarta je posebna zastava kvadratnog oblika sa belim rubom i romboidima u crvenoj i plavoj boji i grbom u sredini, koja označava prisustvo predsednika, a pored predsednika Republike, može je koristiti i predsednik Narodne Skupštine.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Pored zastave, Nikolić je Vučiću predao i pečat predsednika Republike koji se stavlja na akte koje potpisuje predsednik.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saska

    1. jun 2017 | 00:34

    Mislim da i pored svega sto je Nikolic uradio za zemlju,narod nekako ima jace poverenje u Vucica.

  • Kondor

    31. maj 2017 | 22:28

    Tomislav Nikolić je u najtežim trenucima povukao ključne poteze ,na tome smo mu svi večno zahvalni , sada je red na mlađeg da nastavi !

  • Laza

    31. maj 2017 | 17:27

    Hvala Nikoliću na svemu što je uradio i što je kada je bilo najpotrebnije podržao teške mere i reforme kako bi Srbiji danas bilo bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA