≫ 

Marković: Novu Vladu treba da vodi domaćin

Svi vi znate zašto sam ja naglasio „domaćin“ , jer je to i moj slogan od kada sam počeo da se bavim politikom - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije

  • 18

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je Srbe na Kosovu i Metohiji i one koji žive van pokrajine, a imaju pravo glasa, na jedinstvo i da glasaju za Srpsku listu, na vanrednim parlamentarnim izborima u nedelju.

GRAĐANI OCENILI VLADU: Vučiću najviša ocena, prati ga Brnabićka, a četvorica ministara dele "bronzanu medalju"

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE: Vučiću 60,1 odsto podrške, SNS jači od svih ostalih stranaka zajedno

- Kontinuitet koji je imala prethodna Vlada Srbije nastaviće i nova vlada. Tu novu vladu treba da vodi neki domaćin, domaćin koji ima porodicu i koji zna šta su deca - rekao je Marković.

On smatra da jedino domaćinsko ponašanje može da pomogne Srbiji na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Svi vi znate zašto sam ja naglasio „domaćin“ , jer je to i moj slogan od kada sam počeo da se bavim politikom -  izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, obraćajući se prisutnima u njegovom selu Končarevu kraj Jagodine, nakon litije povodom Svete Trojice, a gde je kolačar bio njegov sin Darko.

Foto: Promo Foto: Promo

- Mi Srbi moramo da budemo jedinstveni. Nažalost, mi smo jedina nacija na svetu koja nije jedinstvena oko srpskog nacionalnog pitanja. Primer za to su i vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji, koji će biti održani naredne nedelje. Albanci su se ujedinili, nazivaju nas protivnicima, iako su oni proterali srpski narod i sada su uzeli Srbe kao nekoga ko je tobože njihov neprijatelj. Umesto mi Srbi, koji smo platili škole godinama i da nas to nejedinstvo košta, pojavilo se više lista Srba na Kosovu i Metohiji. Ja želim da pozovem Srbe koji žive na Kosovu i Metohiji i one koji imaju pravo glasa, a žive van pokrajine, da glasaju za Srpsku listu, zato što Srpsku listu podržava Vlada Srbije, građani Srbije i zato što Srpska lista mora da pobedi kako bi stvorili bolje uslove za život Srba na Kosovu i Metohiji  - rekao je Marković.

Predsednik Jedinstvene Srbije je pozvao sve koji se bave politikom da pomognu poljoprivrednim proizvođačima koji su posejali žito, kako bi ovu godinu premostili.

- Cena žita, koju određuju berze, nikada nije bila jeftinija. Cena žita kreće se između 17 i 18 dinara po kilogramu, kao pre 11 godina, kada je cena nafte bila daleko manja - kazao je Marković.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toma

    4. jun 2017 | 20:06

    Ja predlazem tebe ti si primer pravog lopova domacina !

  • Nepismena

    4. jun 2017 | 21:07

    Ko je taj domacin po Vama g-dine u vladi takvih nema.Srpski domacin moze samo biti onaj koji je sve stekao mukotrpnim radom sa svojih deset prstiju i svojom porodicom koja decenijama stvara i rad i postenje se prenosi sa kolena na koleno.A ne kao kvazidemo- kratija koja ulazi u politiku da se obogati i pokrade svoj narod.

  • ...i td

    4. jun 2017 | 18:40

    Da nisi ti mozda taj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA