• 54

Voleo bih da ostanem da radim s Vučićem: Mali o budućem angažmanu

Mali je istakao i da nije on "fantom" koji je rušio noću u beogradskom naselju Savamala

  • 54

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da bi voleo da "ostane" i pomogne u državnim poslovima i da dalje radi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Nisam ja daleko ni da ostanem i da se bavim možda na neki drugi način Beogradom, da pomognem novom predsedniku države, da pomognem Vladi. Sve zavisi od predsednika Srbije. Razgovaraćemo. Voleo bih da ostanem i voleo bih da i dalje radim sa njim, rekao je Mali za "Blic".

Nikola Selaković otkriva: Evo kada stiže ime mandatara

Ovo je Vučićev plan za konsultacije oko premijera: Izbor je sve bliži!

On je kazao i da priznaje da se nije snašao u politici i da nije znao da odgovori na "besmislene optužbe".

- Priznajem da se nisam snašao u politici i da nisam znao da odgovorim na besmislene optužbe, a pri tome mi niko ništa loše nije rekao da sam vodio grad, niko mi nije rekao da je neki tender namešten, da je neka pogrešna investicija urađena - rekao je Mali.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

On je istakao i da nije on "fantom" koji je rušio noću u beogradskom naselju Savamala, kao i da nije osoba koja može da utvrdi ko je to uradio, već da je to posao nadležnih državnih organa.

- Zarad svih nas hajde da sačekamo rezultate tužilaštva i nadležnih organa pa da vidimo šta se tada stvarno desilo. Po meni neće biti iznenađena, ali da ne prejudiciram ništa - rekao je Mali i upitao - liči li on na nekog ko bi stavio fantomku i rušio.

On je kazao i da živi od 102.000 dinara i ušteđevine koju je zaradio "u prethodnom životu".

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Komentari

  • Gaga

    Napred mali

  • čarls bronson

    Pitao bih sve prepisivače komentara koji hvale Maloga, zašto Vučić hoće da ga smeni sa funkcije gradonačelnika Beograda, kada je radio dobro ? To bi bilo kao kada bi na utakmici zamenio najboljeg igrača, a za to bi trebao dobar razlog.

  • Steva

    Dobar tim ne treba tek tako menjati.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima