DALEKO JE SRPSKA OPOZICIJA OD EVROPE: Živkovićeva poslanica homofobičnom izjavom napala Anu Brnabić

Ako Ana Brnabić javno govori o svom seksualnom opredeljenju, koje joj do sada nije predstavljalo nikakvu prepreku u obavljanju državnih dužnosti, niti je nailazilo na osude ekstremnih desničarskih pokreta, neprimeren komentar uputila je osoba od koje se to najmanje očekivalo - doskorašnja predsednica skupštinskog Odbora za evrointegracije

  • 54

Odavno je tviter postao sredstvo javnog oglašavanja političara, na kome mogu da iskažu svoj stav. Jako često im upravo društvene mreže služe da svoje političke ciljeve i komentare napišu duhovitije nego prilikom zvaničnih obraćanja ili konferencija za medije. Međutim, ono što je poslanica Nove stranke Marinika Tepić napisala o mandatarki Ani Brnabić na konto njene seksualne orijentacije i budućeg rada prelazi svaku dozu dobrog ukusa.

Mali se oglasio o spekulacijama da će biti šef kabineta Ane Brnabić

Troje iz SNS bilo protiv predloga, ali će glasati za Brnabićku: Vučić ne želi Vladu "koja će da šepa od sednice do sednice"

- U kom to svojstvu AV poručuje kako će homopremijerka državom upravljati bipolitički?To uređuje zakon,ne bratija!Zrelo za ust.žalbu protiv AV - napisala je Tepić na tviteru.

Iako Ana Brnabić javno govori o svom seksualnom opredeljenju, koje je do sada nije predstavljalo nikakvu prepreku u obavljanju državnih dužnosti, niti je nailazilo na osude ekstremnodesničarskih pokreta, neprimeren komentar je uputila osoba od koje se to najmanje očekivalo - doskorašnja predsednica skupštinskog Odbora za evrointegracije Marinika Tepić.

Šta više, dok je prošlog septembra bila na čelu pomenutog tela, uputila je predlog Skupštini da usvoji Deklaraciju protiv homofobije. Ovaj njen tvit naišao je na osudu i drugih tviteraša.

Jasno je da se u političkoj borbi pojedinci služi svim različitim sredstvima, međutim navedeni ispad narodnog predstavnika koji se zalaže za ravnopravnost prešao je svaku granicu dobrog ukusa.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BIN

    20. jun 2017 | 17:09

    Kad ce vise prestati svi da se bave seksualnim opredeljenjem buduce premijerke...to je njena licna stvar!

  • Lepotan

    20. jun 2017 | 20:14

    To je njena licna stvar ostavite zenu na miru.....

  • Nixy

    20. jun 2017 | 22:08

    Opozicija nikada smesnija, samo se blamiraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA