≫ 

Siniša Mali: Ja sam gradonačelnik Beograda, ne bavim se spekulacijama

Kada bih se bavio medijskim spekulacijama, poludeo bih

  • 1

U ovom trenutku ja sam gradonačelnik Beograda, interesuju me projekti u gradu, bolji život građana, investicije, tu funkciju obavljam posvećeno i odgovorno, rekao je danas prvi čovek Beograda Siniša Mali.

Sve porodilje će dobiti 10 hiljada dinara: Evo kada ovo počinje da se primenjuje

On je odgovarajući na pitanje da li prelazi u Vladu Srbije rekao da se ne bavi medijskim spekulacijama, da radi svoj posao kao što ga je radio poslednje tri godine.

- Kada bih se bavio medijskim spekulacijama, poludeo bih. Moja interesovanja su vezana za rebalans budžeta, za investicije. Već 10. avgusta otvara se IKEA u Beogradu. Mene to interesuje - rekao je Mali novinarima.

Upitan da li to znači da ostaje na mestu gradonačelnika, on je odgovorio:

- Nisam to rekao. Aleksandar Vučić je predsednik države i on je taj koji će rešiti šta će i kako biti. U ovom trenutku ja sam gradonačelnik Beograda - zaključio je Mali.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuran & Djuran

    22. jun 2017 | 14:50

    Manje je od godinu dana do izbora i smatram da je apsolutno nepotrebno samenjivanje . Uvodjenje privremenog statusa u Beogradu ne bi donelo koristi ni poziciji ni opoziciji ali bi zasigurno stetilo Beogradu. Prema tome, gospodo razmislite da" ne koljete vola zarad kilograma mesa"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA