Pola Vlade nije pevalo himnu Srbije!

Tek što su se pred parlamentom i građanima Srbije zakleli na odanost državi, većina novih ministara preporučila se za čas pevanja kod Siniše Mihajlovića, jer je tokom intoniranja "Bože pravde" ostala nema

  • 4

Pola ministara nove Vlade nije pevalo himnu, koja je intonirana u njihovu čast u Skupštini Srbije!

Tek što su se pred parlamentom i građanima Srbije zakleli na odanost državi, većina novih ministara preporučila se za čas pevanja kod Siniše Mihajlovića, pa je tokom intoniranja "Bože pravde" ostala nema...

Kao iskusni dirigent, Ivica Dačić poveo je ministarski hor, tečno pevajući celu himnu, kao i glavnokomandujući ministar odbrane Aleksandar Vučić, te Milan Bačević, Mlađan Dinkić, Žarko Obradović... Kako se moglo videti na snimku, novi ministar pravde i debitant na javnim funkcijama Nikola Selaković održao je čas pevanja himne svojim kolegama u Nemanjinoj 11.

Raspevale su se i dame Slavica Đukić Dejanović i Suzana Grubješić, a da nova Vlada zvuči kao raštimovani hor potrudili su se socijalista Milutin Mrkonjić, Sulejman Ugljanin, Velimir Ilić, Ivan Mrkić, Jovan Krkobabić, kao i ministar Rasim Ljajić, te Zorana Mihajlović, koji nisu otvarali usta.

Tek se ekspertizom snimka sa svečanosti u Skupštini moglo utvrditi da su Mlađan Dinkić, Verica Kalanović i naprednjak Goran Knežević, doduše stidljivo, otvarali usta.

Sreća te njihov selektor nije Siniša Mihajlović, već tolerantni Dačić, jer bi posle ovog gafa verovatno bili najureni iz Vlade i prošli kao mlađani fudbaler Adem Ljajić.

(I. M. / Izvor: Alo)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ace

    28. jul 2012 | 11:55

    Verovatno su ucili celu noc pa im se sve pomesalo...Toliko postuju ovu zemlju da ni himnu ne znaju...

  • kurajber

    28. jul 2012 | 13:18

    majku vam pokvarenu, izdajnicku, poturcenu...

  • OOUR

    28. jul 2012 | 11:05

    Al' su zato svi pomislili: "Sledeće godine u ovo vreme postaću milioner."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA