Vučić: Komandant oružanih snaga sam ja, Vulin radi u vladi

Upitan zašto je na mesto ministra odbrane postavljen Aleksandar Vulin, koji je sa hrvatskim kolegama razmenjivao oštre poruke, Vučić je rekao da je srpski ministar nekada slao oštre poruke, ali da ni izjave iz Hrvatske nisu bile "nimalo slatke"

  • 55

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je on vrhovni komandant oružanih snaga, a da je Aleksandar Vulin ministar koji svoje poslove obavlja u skladu sa programom Vlade Srbije.

GOVORI SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME: Vučić zadirkivao Tačija u Dubrovniku

Lazanski: Ne može neko bez kvalifikacija da komentariše novog ministra odbrane

- Ja sam komandant oružanih snaga, a Aleksandar Vulin će obavljati poslove u skladu sa programom vlade - rekao je Vučić u razgovoru za zagrebačku N1 u Dubrovniku.

Upitan da na mesto ministra odbrane bude postavljen Aleksandar Vulin, koji je sa hrvatskim kolegama razmenjivao oštre poruke, Vučić je rekao da je srpski ministar nekada slao oštre poruke, ali da ni izjave iz Hrvatske nisu bile "nimalo slatke".

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Drugu stranu vidimo, a svoju ne. Pustite to, ja sam vrhovni komandant oružanih snaga, on će obavljati poslove u skladu sa programom vlade -  rekao je predsednik Srbije.

Kako je rekao sličnih će izjava možda biti i početkom avgusta, kada se u Hrvatskoj proslavlja Oluja, a u Srbiji tuguje. Međutim, dodao je da odnosi između dve zemlje napreduju i da je dobro što je tako, navodi N1.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA