Nova, ozbiljna pretnja Aleksandru Vučiću: Objavljena umrlica sa fotografijom predsednika (FOTO)

Ovaj incident se desio samo dan nakon što je na zatvorsku kaznu osuđen čovek koji je pretio ćerki predsednika Srbije

Danas je na Tviteru osvanula montirana umrlica sa fotografijom predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Na ovoj društvenoj mreži našla se i jeziva poruka u kojoj se od njega opraštaju.

Dobio 8 meseci zatvora jer je pretio Vučićevoj ćerki na Fejsbuku!

- Dragi naš Vučiću care naš ako mrziteljima kletve prorade pa nam umreš ti budi bez brige mi ćemo da te žalimo i spremni smo mi i za dane tuge - piše u tvitu.

Ovaj incident se desio samo dan nakon što je Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci zatvora Milovana Raonića (29) iz Sivca kod Kule, koji je u decembru prošle godine preko Fejbuk profila ugrozio sigurnost Aleksandra Vučića pretnjom da će napasti njegovu ćerku.

Javnost u Srbiji je zabrinuta zbog ovog događaja, a domaći mediji oštro osuđuju ovakvo delovanje, ističući da pretnje ove vrste treba shvatiti ozbiljno.

Ovo nije prvi put da predsednik Srbije Aleksandar Vučić prima ovakve pretnje kojima se direktno ugrožava njegova bezbednost.

Tokom aprila ove godine u centru Beograda su se pojavili grafiti sa pretnjama smrću Aleksandru Vučiću. Grafit "Smrt Vučiću" je osvanuo nedaleko od zgrade Ministarstva kulture.

Godine 2015. Vučuć je preko interneta primao pretnje smrću iz Austrije. Tom prilikom je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao da MUP pretnje bilo kome u Srbiji doživljava ozbiljno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA