VUČIĆ O UMRLICI: Živ sam i dovoljno zdrav da ih sekiram

Na Tviteru je objavljena navodna "umrlica" predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali je u međuvremenu uklonjena sa naloga na kojem je bila postavljena

  • 18

Na Tviteru je objavljena navodna "umrlica" predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali je u međuvremenu uklonjena sa naloga na kojem je bila postavljena. Vučić je na to reagovao da je ne samo živ i zdrav, već i dobre volje, pred sastanak sa šefom Nacionalne garde i dodao da je velika čast i za Sbriju i za njega luično što će ga američki zvaničnik primiti u svojoj kućiu, u znak posebnog poštovanja.

Nova, ozbiljna pretnja Aleksandru Vučiću: Objavljena umrlica sa fotografijom predsednika (FOTO)

Mihajlović o umrlici: Toliki stepen mržnje je neobjašnjiv!

- Živ sam, dovoljno zdrav da se sekiraju mnogo što ne mogu da me pobede - rekao je Vučić šaljivo novinarima koji izveštavaju o njegovoj poseti Vašingtonu.

Na toj "umrlici" je napisano: "Umro je naš Vučić. Dragi naš Vučiću neka te anđeli večno čuvaju u sumpornom jezeru."

Kao "ožalosćeni" navedeni su "Mi mudri i pametni SNS sendvičari iz Centralne ljubavne uprave", a uz to je stavljen i znak srca.

Foto: Twitter

SNS: UMRLICOM POKAZUJU MRŽNjU I FRUSTRACIJU VUČIĆEM

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je danas da se umrlicom sa likom Aleksandra Vučića, koja se pojavila na društvenim mrežama, na bolestan način pokazuje nečija mržnja i frustracija Aleksandrom Vučićem.

- Oni na ovaj bolestan i morbidan način pokazuju svoju mržnju i frustracije, jer Aleksandar Vučić svuda i na svakom mestu pobeđuje i njih i njihove političke ljubimce - naveo je Jovanov u izjavi za javnost dostavljenoj Tanjugu.

Prema njegovim rečima, nikada ni protiv koga u Srbiji nije vođena tako odvratna i brutalna kampanja, puna laži i motivisana bolesnom mržnjom, kao protiv Aleksandra Vučića.

Foto: YouTube / СНС Војводина

Funkcioner SNS je kazao da je neverovatno šta sve Vučić i njegova porodica preživljavaju svakog dana.

- Istovremeno sva ona bulumenta licemera što sebe naziva elitom i koja inače reaguje na sve i svašta, ne samo da ćuti, nego se i naslađuje kampanjom koja se vodi protiv Aleksandra Vučića više od 40 dana, kao i umobolnim prizivanjem njegove smrti objavljivanjem lažnih umrlica - naveo Jovanov.

U svakom slučaju, ističe funkcioner SNS, nadležni organi su dužni da ovaj slučaj temeljno istraže i utvrde da li ima elemenata krivične odgovornosti onih koji umrlicama pokazuju šta žele Aleksandru Vučiću.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

DAČIĆ: UMRLICA PODRIVA DRŽAVNE I NACIONALNE INTERESE

Prvi potpredsednik vlade i šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da umrlica sa likom Aleksandra Vučića, koja se pojavila na društvenim mrežama, direktno podriva drzavne i nacionalne interese Srbije.

- U trenutku kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u veoma važnoj poseti SAD i kada se priprema za razgovor sa potpredsednikom Pensom, morbidni čin objavljivanja umrlice predstavlja ne samo poziv na ubistvo predsednika Vučića, nego i direktno podriva državne i nacionalne interese Srbije - naveo je Dačić.

On je istakao da nadležni državni organi moraju odmah da reaguju, kao i svi politički faktori u zemlji.

- Ćutanje znači saglašavanje sa takvim monstruoznim postupkom. Gde su sada reakcije raznih nevladinih organizacija i nezavisnih tela, ili je protiv Vučića sve dozvoljeno - rekao je Dačić u izjavi za javnosti dostavljenoj Tanjugu.

Foto: www.mc.rs

FILIPOVSKI: NEMA OPRAVDANJA ZA FOTOMONTAŽU UMRLICE

Samostalna poslanica Dubravka Filipovski danas je najoštrije osudila objavljivanje "umrlice" sa likom Aleksandra Vučića na Tviteru i zatražila od MUP-a i Odeljenja za visokotehnološki kriminal da u najskorijem roku identifikuju lice koje se krije iza Tviter naloga "Hvala Vučiću" i koje je na toj društvenoj mreži objavilo, kako kaže, jezivu fotomontažu.

- Ne postoji opravdanje za one koji su se iz očaja i mržnje, nemoći ili bilo kog drugog razloga upustili u ovu vrstu političke komunikacije - navodi Dubravka Filipovski u saopštenju.

Ona je dodala da je Aleksandar Vučić za neke, očigledno bolesne umove, postao opsesija i paranoja koja prevazilazi granicu normalnog političkog delovanja i pretvara se u bolesnu kampanju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA