Ana Brnabić od juče premijerka i na Tviteru

Brnabić je preuzela juče zvanični nalog premijera na Tviteru @SerbianPM na kojem se do sada kao premijer i dalje vodio Aleksandar Vučić

  • 50

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić preuzela je danas zvanični nalog premijera na Tviteru @SerbianPM na kojem se do sada kao premijer i dalje vodio Aleksandar Vučić. Ovaj zvaničan nalog Vlade Srbije prati skoro 19.000 ljudi.

Brnabić ide na sastanak lidera regiona sa Pensom

Brnabić za Gardijan: Srbija se menja veoma brzo, a ja sam deo te promene

Premijerka Ana Brnabić je i do sada bila poznata kao neko ko ima direktnu komunikaciju sa građanima, s obzirom na to da je i tokom obavljanja dužnosti ministarke za državnu upravu i lokalnu samouprava vrlo ažurno odgovarala na pitanja na društvenim mrežama.

Printskrin: Twitter/@SerbianPM

Takođe, na Tviteru je jako često objavljivala tvitove o svakodnevnim državničkim aktivnostima, što je koliko se vidi na nalogu premijera nastavila i sada da čini, odnosno njen tim.

Inače, doskorašnji premijer, a sada predsednik Republike Aleksandar Vučić sada kao šef države koristi svoj prvi tviter nalog @avucic koji je ranije vodila njegova SNS u ime njega kao predsednika stranke.

Tomislav Nikolić se na Tviteru još vodi kao predsednik Srbije jer se njegovo ime i dalje navodi na nalogu @predsednikrs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA