Vučić danas sa Srbima iz regiona i na Danu sećanja

Kako je najavila Pres služba Predsednika, Vučić će se sa predstavnicima Srba iz regiona sastati u Gradskoj kući u Novom Sadu u 18 sati

  • 85

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Novom Sadu sa predstavnicima Srba iz regiona, a nakon toga će prisustvovati obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe.

UOČI DANA TUGE Branko Ružić sa Srbima u Liki i Dalmaciji (FOTO)

Kako je najavila Pres služba Predsednika, Vučić će se sa predstavnicima Srba iz regiona sastati u Gradskoj kući u Novom Sadu u 18 sati.

Sastanku će prisustvovati patrijarh srpski Irinej, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, kao i predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović, potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar odbrane Aleksandar Vulin, predsednik Matice Srpske Dragan Stanić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Nakon susreta, predsednik Vučić će u 20 časova prisustvovati obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe na stadionu FK "Veternik" u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA