≫ 

Za Jankovića Deklaracija o opstanku nacije - "medijski balon", SNS ga pita: Kako te nije sramota?

Janković je kritikovao najavu donošenja Deklaracije, ocenjujući da je reč o "novom medijskom balonu režima", dok mi iz SNS postavljaju pitanje kako ga nije sramota da se oglašava po tom pitanju

  • 74

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković kritikovao je danas najavu donošenja Deklaracije o zajedničkom objedinjenom nacionalnom delovanju i definisanju nacionalnih minimuma i principa za opstanak srpske nacije i srpskog naroda, navodeći da je reč o "novom medijskom balonu režima". Sa druge strane, Srpska napredna stranka je Jankoviću postavila pitanje kako ga nije sramota da se oglašava tim povodom.

Vučić tužan i ponosan 22 godine nakon pogroma Srba tokom Oluje: Srbija je za junačke Krajišnike više od života, zato nećemo zaboraviti!

Dodik: U ovom veku bićemo jedno, a pretilo je da će da nas pobiju sve do zadnjeg (VIDEO)

- Deklaracija o opstanku nacije" - novi medijski balon režima. Nikada nacionalna pitanja nisu jeftinije korišćena za skretanje pažnje od opšteg propadanja - napisao je Janković na tviteru.

Na ovaj njegov tvit, reagovala je Srpska napredna stranka. Naprednjaci su lideru Pokreta slobodnih građana Saši Jankoviću postavili pitanje kako ga nije sramota da se oglašava povodom najave donošenja Deklaracije o zajedničkom objedinjenom nacionalnom delovanju i definisanju nacionalnih minimuma i principa za opstanak srpske nacije i srpskog naroda.

- SNS pita propalog dosovskog kandidata za predsednika, Sašu Jankovića, kako ga nije sramota da se uopšte oglašava kada svi znamo da ga se ni najmanje ne tiču ni nacionalna pitanja, ni građani, ni Srbija, niti bilo šta drugo, osim punjenja vlastitih džepova, skupih provoda i vozikanja gliserom - piše u saopštenju te stranke.

- Poručujemo jeftinom politikantu Jankoviću, koji se protivi svemu dobrom što se radi za Srbiju, da našu zemlju vode ljudi koji vole svoju državu, rade za njenu dobrobit, jačaju nacionalni identitet, bore se za bolji život njenih građana, za razliku od njega i njemu sličnih koji su ovu zemlju dobro iskoristili i sistematski opljačkali, a koji sada koriste svaku priliku da bace ljagu na Srbiju i isprljaju sve dobro što se uradi - ističe se u saopštenju SNS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    7. avgust 2017 | 15:09

    Nepotrebno je da vas Sasa konstatuje nakon kategorizacije 'propali dos kandidat'.Definitivno ce u Srbiji doci do promena i ono sto je sada propali dos doci ce u centar medijske paznje.Do tada je potrebno postovanje Sase Jankovica i drugih opozicionih kandidata a ne iskljucivo uzdizanje kao da imamo jednopartijski rezim.Svi treba da se pomire da je ovo trenutno stanje,stanje tranzicije a ne jednoumlja i jeftine političke reklame .Zato je tu Sasa Janković i njegov stručni tim koji će dati pravi kurs Srbiji i srpskom narodu.

  • Ezra

    7. avgust 2017 | 15:08

    Kad malo bolje razmislim,voleo bih da jankovic gresi ,ali.

  • Beli listić

    7. avgust 2017 | 15:08

    Zanimljivo je da ovaj čovek ume da komunicira samo preko tvitera?! Tvitovanje mu je bio i jedini posao dok je bio "zaštitnik"gradjana.Ako tako misli da pobedi na nekim izborima za.ebo se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA