Bejrut, Brioni, Mikonos, Herceg Novi: Gde su se ovog leta baškarili srpski političari (FOTO)

Sezona letnjih odmora se bliži kraju, a sudeći po društvenim mrežama srpski političari nisu propustili priliku da uživaju na top-destinacijama. U tom prednjače pre svega lideri opozicije

  • 91

Ako bi se vratili u školsko doba, na tradicionalnom prvom domaćem zadatku "Kako su proveli letnji raspust", srpski političari bi imali priliku da se prilično raspišu. Sudeći po fotografijama koje su kačili po društvenim mrežama uživali su širom Mediterana. U tome su prednjačili pre svega opozicioni lideri. Da li što su lišeni državničkih obaveza ili su jednostavno navikli na lepo, uglavnom njihove gotovo umetničke fotografije mame uzdahe građana Srbije.

Političari pokazali tetovaže na letovanju - čija vam se više sviđa: Čedina ili Palmina? (FOTO) (ANKETA)

Seksi Čeda Jovanović grmi na moru: Depiliran, tetoviran, ponovo demonstrirao kakve trbušnjake ima (FOTO)

Sudeći po objavama na Tviteru, lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković zaista nije imao vremena da se sastane sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, kome se zahvalio na pozivu za sastanak.

Naime, Janković je kraj avgusta iskoristio za posetu Libanu.

Inače, Bejrut je teško pronaći u ponudama turističkih agencija, jer spada u luksuznija putovanja.

Na ista je navikao i nekadašnji lider demokrata Bojan Pajtić, koji je najpre boravio u Crnoj Gori, da bi zatim tradicionalno svratio na Brione.

I pored putovanja, Pajtić je našao vremena da na Tviteru podrši Jankovića u obračunu sa bivšim mu stranačkim kolegama.

Još jedan turista dolazi iz redova bivših demokrata. Naime, lider Nove stranke Zoran Živković je posetio crnogorske Rose, o čemu se pohvalio na istoj društvenoj mreži kao i njegove opozicione kolege.

Već po navici, predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ne prestaje da mami uzdahe lepšeg pola svojim "zmijskim telom".

Foto: Facebook/Čeda Jovanović

Tradicionalno, lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, letovao je u Paraliji. gde već treću godinu ima kancelariju svoje stranke, koja pomaže građanima Srbije.

Foto: Privatna arhiva

Kada su u pitanju članovi kabineta premijerke Ane Brnabić, iako se nisu poveli praksom kolega iz Francusle i Crne Gore o kolektivnom godišnjem odmoru, pojedini su iskoristili letnji odmor. Naime, predsednica Vlade tražila je dopisom od svih ministara da joj dostave planove godišnjih odmora, ali i kada su pojedini ministri iz bilo kog razloga odsutni, Vlada Srbije radi uobičajeno. Sve aktivnosti ministarstava u Vladi, ističu, završavaju se kako je i planirano.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Prema pisanju medija, predsednica Vlade je sa svojom partnerkom boravila je u jednoj mediteranskoj zemlji, a godišnji odmor je iskoristila da skokne i do Hrvatske, odnosno do ostrva Krka, gde ima porodičnu kuću.

Interesantno je da su skoro pa u isto vreme kao i predsednica Vlade na odmoru bila i dva potpredsednika Vlade - Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović.

Sa druge strane, potpredsednici Vlade, Ivica Dačić i Rasim Ljajić nisu koristili godišnje odmore.

- Mislim da je potpuno normalno da ljudi idu na odmor, pa što to ne bi važilo i za ministre - izjavio je Ljajić, upitan da prokomentariše da li mu smeta to što radi dok većina njegovih kolega odmara.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Klasična je demagogija da optužujemo nekog što izdvoji 7-10 dana za letovanje. Ja sam u specifičnoj situaciji, jer sam ministar za turizam, pa u jeku sezone moram da budem ovde - zaključio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

I ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović nije protiv odmora.

- Odmor od par dana je poželjan zbog efikasnosti rada, ali ne mora biti kolektivni - rekla je Đukić Dejanović.

Predsednik države Aleksandar Vučić nije bio na godišnjem odmoru, a čini da prema popunjenoj agendi i neće, što je slučaj kao i prethodnih godina kada je obavljao funkciju premijera i prvog potpredsednika Vlade.

Sa druge strane, njegov prethodnik Tomislav Nikolić i njegova supruga Dragica letovali su u jednom od najskupljih hotela na Kefaloniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepe

    24. avgust 2017 | 17:53

    Toliko su se umorili od brige za državu, da im za potentnost treba odlazak u beli svet da bi se uverili da su im hormoni muškosti još uvek prisutni.

  • Marija 1939stud

    24. avgust 2017 | 18:52

    Da li je neko od njih odmor proveo u nekom turistickom mestu u Srbiji?

  • tanja

    25. avgust 2017 | 08:02

    Sudeci po destinacija, fino se zaradilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA